Τσιάρας: “Σε άνοδο το κυπριακό μπάσκετ – Πρέπει να φτιάξουμε αξιόμαχη ομάδα”

Η δήλωση του Team Manager του Ημίθεου για την ευρωπαϊκή κλήρωση.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο team manager του ΗΡΑΚΛΗ, Γιώργος Τσιάρας, σχολιάζοντας την κλήρωση του Basketball Champions League, όπου η Ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον Α’ Προκριματικό Γύρο τον Κεραυνό Στροβόλου, τόνισε:

“Για εμάς το σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μια αξιόμαχη ομάδα, καθώς γνωρίζουμε καλά πόσο υψηλό είναι το επίπεδο του Basketball Champions League, μιας διοργάνωσης που ολοένα και γίνεται καλύτερη.

Είμαστε, λοιπόν, πολύ ικανοποιημένοι που ο ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από χρόνια, κάνοντας πράξη άλλο ένα όραμα του κόσμου μας και του προέδρου μας, αλλά και όλων μας μέσα στην Ομάδα και με βάση αυτό θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε μια καλή παρουσία.

Είναι μια περίεργη χρονιά, με ιδιαιτερότητες, λόγω της πανδημίας, που μας στερεί, μέχρι στιγμής, το μεγάλο μας “όπλο”, που είναι ο κόσμος μας, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε και κόντρα σ’ αυτό και να ελπίσουμε πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ως το Φθινόπωρο.

Όσο για τον αντίπαλό μας, όλοι γνωρίζουμε πως το Κυπριακό μπάσκετ είναι σε άνοδο τα τελευταία χρόνια και ο Κεραυνός μια ομάδα που έχει αξιοσημείωτη πορεία και στην Ευρώπη και θα χρειαστεί να είμαστε πολύ δυνατοί για να τα καταφέρουμε.

Αυτό και προσπαθούμε εδώ και καιρό και αυτό θέλουμε να πετύχουμε ως τον Σεπτέμβριο που θα παίξουμ娔.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top