- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Αγκαλιά” με Σταμάτη, κοντά σε Σχίζα και Τσαϊρέλη

Με την έλευση του Βαγγέλη Ζιάγκου στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να αρχίσει η διαμόρφωση του ελληνικού (και όχι μόνο) κορμού της ομάδας, μέσω της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ήδη, ο Έλληνας κόουτς για τη δημιουργία βάθους στη θέση “1” έχει δείξει σαφή προτίμηση στον 24χρονο Δημήτρη Σταμάτη (1,88), που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Ήφαιστο και θεωρείται εξαιρετικά πιθανή η μεταπήδησή του στον Ηρακλή.

Ως αξιόλογο back up στις θέσεις “2” και “3” (με ιδιαίτερες αμυντικές ικανότητες, που επιζητεί σε αυτόν τον ρόλο ο νέος κόουτς) θεωρείται ο Σταύρος Σχίζας (1,96), με τον οποίο συζητά ο Ημίθεος με πολλές προοπτικές θετικής έκβασης της μεταγραφής του.

Παράλληλα, σε περίοπτη θέση στη λίστα των “κυανολεύκων” βρίσκεται ο πολύπειρος και ικανός διεθνής σέντερ, Μιχάλης Τσαϊρέλης (2,08), με τον 32χρονο Θεσσαλονικιό ψηλό να βρίσκεται κοντά στο να αφήσει τη Λήμνο και τον Ήφαιστο και να βρεθεί στο Ιβανώφειο, προκειμένου να δώσει πολύτιμες εναλλακτικές λύσεις στη θέση “5”, αλλά και στο “4”, εφόσον το απαιτήσουν οι συνθήκες.