Κακαρούδης: “Παράσημο η αγάπη των Ηρακλειδέων”

Το αποχαιρετιστήριο ποστάρισμα του πολύπειρου φόργουορντ στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανάρτηση του Κώστα Κακαρούδη:

«Σπανίως εκφράζομαι μέσω της social media αλλά σήμερα θέλω να μοιραστώ κάτι με τους φίλους μου.

 Πριν 3 χρόνια που ήρθα στην ομάδα του Ηρακλή, είχα πει ότι ο προσωπικός και κατ’ επέκταση στόχος της ομάδας ήταν να επιστρέψει στην Α1.

 Την πρώτη χρονιά δεν τα καταφέραμε και έγινα αποδέκτης προσωπικής κριτικής και άσχημων αντιδράσεων από μερίδα οπαδών της ομάδας.

 Τη δεύτερη χρονιά καταφέραμε και ανεβάσαμε την ομάδα εκεί που ανήκει και θεωρώ ότι η συμβολή μου μέσα και έξω από το παρκέ ήταν κομβική. Η αγάπη που εισέπραξα μετ’ έπειτα, από πάρα πολλούς οπαδούς του Ηρακλή είτε διαπροσωπικά στο γήπεδο και στο δρόμο, είτε μέσω των social media και η κάτ επέκταση αντίστροφη του αρνητικού κλίματος προς το πρόσωπό μου, είναι ένα παράσημο που ξερω ότι θα το σκέφτομαι θα νιώθω περηφάνεια για πάντα γιατί ήταν κάτι πολύ δύσκολο ψυχικά και γιατί είδα στα μάτια των Ηρακλειδέων την ευγνωμοσύνη αλλά και τη χαρά που τους έδωσε η άνοδος.

 Νιώθω επίσης πολύ τυχερός που γιος μου πρόλαβε ηλικιακά να δει τον πατέρα του να καταφέρνει, ότι μικρό ή μεγάλο, κατάφερε μέσα στο γήπεδο και που μαζί με τη σύζυγό μου ήταν εκεί στις “κακές” μέρες για μένα.

 Φεύγω απ τον Ηρακλή πολύ γεμάτος συναισθηματικά και εύχομαι η ομάδα να μεγαλώσει και να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top