Λεονίδης: “Αγορά – πακέτο ποδoσφαίρου, βόλεϊ και άλλων Τμημάτων” (vid)

Αλλαγή επενδυτικού πλάνου από τον ομογενή επιχειρηματία, καθώς δηλώνει ότι η ενασχόληση μόνο με το Τμήμα βόλεϊ κρίνεται ασύμφορη από τον επιχειρηματικό Όμιλό του – Δήλωσε ότι θα συζητήσει ακόμη και με τον Θ. Δρακόπουλο για το μπάσκετ…

Αλλαγή πλεύσης από τον Ντένι Λεονίδη στο θέμα της επένδυσης στον Ηρακλή και απόφαση για μαζική αγορά ποδοσφαίρου, βόλεϊ και άλλων Τμημάτων του Συλλόγου, λόγω του ότι αποκτώντας μόνο το βόλεϊ δεν θα μπορέσει να αναπτύξει επενδυτικό πλάνο, όπως δήλωσε στην TV100.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σήμερα στο TV100 : «Δεν ηταν ο στόχος μου να κερδίσω κάποιον. Η πρόταση να αγοράσω τον Ηρακλη δεν βγήκε απο εμάς,αλλά έχουμε κοινούς φίλους που μας πρότειναν να πάρουμε την ομάδα.Σκεφτηκα να πάρω την ομάδα,ώστε να την κάνω κι πάλι μεγάλη όπως παλιά. Δεν είχε νόημα να κερδίσω κάτι ή να υποσχεθώ. Η πρόταση μας είναι σοβαρή.»

Λύση πακέτο για τον ΗΡΑΚΛΗ!

«Θέλαμε να αγοράσουμε πρώτα το βόλει και στη συνέχεια να πάρουμε τα υπόλοιπα τμήματα. όμως τη προηγούμενη εβδομάδα μελετήσαμε αρκετά θέματα,πολλά επίσημα έγγραφα κι αποφασίσαμε να πάρουμε όλο τον Ηρακλή. Γιατί ξεχωριστά μόνο το βόλει δεν μας ενδιαφέρει,καθώς υπάρχουν κάποια προβλήματα και εμας δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε μόνο το βόλει κι να μην έχουμε τίποτα άλλο στα χέρια μας ώστε να κάνουμε επενδύσεις κι να χτίσουμε στάδια.»

«Απο τη στιγμή που ανοίξουν τα σύνορα,θα έρθω στην Ελλάδα ώστε να τα δω όλα με τα μάτια μου,να μιλησω με το διοικητικό συμβούλιο κι να κάνω μία πρόταση γι όλο τον Ηρακλη. Μού έχουν μιλήσει κι απο το τμήμα πόλο. Καταλάβαμε ότι το να πάρουμε μόνο το βόλει δεν μας συμφέρει. Εμείς θα έρθουμε να κάνουμε μεγάλες επενδύσεις κι απο εδω κι πέρα μιλάμε για την αγορά όλου του Ηρακλή. Αυτή η γνώμη βγήκε τη προηγούμενη εβδομάδα που πήρα όλα τα επίσημα έγγραφα κι η ομάδα μου στα γραφεία αποφάσισε να πάρουμε όλη την ομάδα μαζί. Θα μιλήσουμε και για το μπάσκετ. Δεν θέλω να λέω μεγάλα πράγματα. Αλλα αυτή τη στιγμή ή θα τα αγοράσουμε όλα μαζί ή τίποτα. Το βόλει είναι ένα απλό σωματείο. Το να ρθούμε κι να πάρουμε μόνο ένα χαρτάκι δεν μας συμφέρει. »

Θα συναντηθώ με τους φιλάθλους!

«Τα έχω μελετήσει,αλλά θέλω να τα δώ όλα με τα μάτια μου. Θα βρεθώ κι με τους οπαδούς. Υπάρχει ένα πρόβλημα οπαδών με τον ΠΑΟΚ κι ότι με συνδέεουν με τον Ιβαν Σαββίδη. Αλλά εμείς επαγγελματικές σχέσεις δεν έχουμε,απλά είμαστε κι οι δύο πόντιοι. Θα βρεθώ με το κόσμο,ήδη έχουμε συζητήσει μέσω των social media. Απο τη στιγμή που μπούμε στην ομάδα θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Σαν έλληνας πατριώτης γι μένα όλες οι ελληνικές ομάδες,είναι ελληνικές. Οπότε αν μπώ στον Ηρακλή για μένα ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι εχθρός,θα είναι αντίπαλος και Θα αντιδράμε με σωστό τρόπο. »

Απομαγνητοφώνηση: 1000 Χρονια Ηρακλής

 

Το βίντεο της συνέντευξης του Ντένι Λεονίδη:

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top