Με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στο τιμόνι ο Ευρωπαίος Ηρακλής

Απόλυτη συμφωνία του Θόδωρου Δρακόπουλου με τον 44χρονο τεχνικό και αναμένεται η σχετική ανακοίνωση, για να κλείσει το θεμελιώδες ζήτημα του προπονητή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όλα προδίδουν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια… “αναθεωρήσεων” στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας του μπασκετικού Ηρακλή και ότι αυτή έχει ανατεθεί στον Βαγγέλη Ζιάγκο, μετά την δεδομένη, πλέον, πρόθεση του Ηλία Καντζούρη να “μεταναστεύσει” σε πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει ήδη έλθει σε απόλυτη συμφωνία με τον Θόδωρο Δρακόπουλο, με τον τελευταίο να καταλήγει σε αυτήν τη λύση, μέσα από μία ευρεία αναζήτηση στην αγορά των Ελλήνων προπονητών και μάλιστα σε αυτήν της νέας γενιάς τεχνικών, η οποία κυριαρχεί στο χώρο της Basket League και προσελκύει και το ενδιαφέρον των πρωταθλημάτων του εξωτερικού.

Κατέληξε στον 44χρονο κόουτς, ο οποίος έχει ήδη προλάβει να συλλέξει ως πρώτος προπονητής σημαντικές εμπειρίες από τις θητείες του σε Δόξα Λευκάδας, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Ρέθυμνο, ενώ έχει πραγματοποιήσει και το βήμα των ξένων πρωταθλημάτων, ως assistant coach στην Αλ Ριάντι του Λιβάνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένει μόνο το τυπικό της ανακοίνωσης από πλευράς ΚΑΕ Ηρακλής, ώστε να κλείσει το θέμα, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να έχει ήδη αρχίσει την εκπόνηση του πλάνου του για την ομάδα της νέας σεζόν…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top