Οι προθέσεις και οι δυνατότητες του Λεονίδη θα κριθούν στην πράξη

Μία απολύτως εύστοχη ανάρτηση για το θέμα του υποψηφίου να εμπλακεί με τον Σύλλογο ομογενή επιχειρηματία…

Βόλει, Ηρακλής

Η εξαιρετική ανάρτηση από τη σελίδα “1000 Χρόνια Ηρακλής”:

Τα πρώτα συμπεράσματα μετά το ενδιαφέρον του Κ.Λεονιδη και τις πρώτες του δηλώσεις:

Ο Denis Leonidis είναι υπαρκτό πρόσωπο με υπαρκτές επιχειρήσεις. Έχει γνώσεις πάνω στο τομέα του αθλητισμού. Έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία διαφορα Events στο τομέα των μαχητικών αθλημάτων κι το όνομα του είναι παγκοσμίως γνωστό στη συγκεκριμένη κατηγορία αθλημάτων. Το χρήματα που έχει στο τραπεζικό του λογαριασμό,το αν θα ολοκληρώσει το Deal,κι το ποσό που θέλει να διαθέσει στο σύλλογο είναι δεδομένα που δεν γνωρίζει κανείς πέρα από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Δεν είπε ότι είναι Ηρακληδεας από μικρό παιδί,το μόνο που είπε είναι ότι έκανε προπονήσεις στο Καυτατζόγλειο κι γνωρίζει τι εστι ΗΡΑΚΛΗΣ. Είναι επιχειρηματίας – δεν είναι φίλαθλος. Μαζί με τον σύλλογο προφανώς θέλει να κάνει διάφορες επενδύσεις στη Βόρεια Ελλάδα. Άλλωστε γνωρίζουμε ότι οι ομάδες είναι ένα καλο μέσο γι αυτό. ΗΡΑΚΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,τη πρώτη φορά που θα έρθει στη Μικρά,στο Ιβανώφειο,στο Καυτατζόγλειο ή στο Κάτσανειο.

Το να έρθει κάποιος από τη Ρωσία στην Ελλάδα να ξεκινήσει τις επιχειρήσεις του δεν είναι εύκολο πράγμα. Το κράτος τους ξεψαχνίζει όλους. Το ίδιο βέβαια θα κάνει κι αυτός. Θα ελέγξει κάθε παράμετρο πριν έρθει να βάλει τα λεφτά του – Όλοι το ίδιο θα κάναμε. Έθεσε ένα χρονοδιάγραμμα,μέχρι το τέλος του χρόνου. Όντας ρεαλιστής κι γνωρίζοντας το χρόνο που θα θελήσει κι ο ίδιος αλλά κι οι γραφειοκρατίες διαδικασίες. Φυσικά,μπορεί να έρθει κι να αναλάβει και πολύ νωρίτερα αν όλα πάνε καλά,αλλά είναι θετικό το ότι έθεσε Deadline. Το ότι η ομάδα βόλεϊ έχει οικονομικά θέματα κι μπορεί να μην κατέβει στο πρωτάθλημα – Άρα να μην υπάρχει ομάδα βόλεϊ στην Α1 το Δεκέμβριο είναι θέμα του συλλόγου,δικού μας κι των ανθρώπων που «τρέχουν» το τμήμα. Φυσικά,όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν έρθει στην Ελλάδα ο Λεονιδης κι εκεί μπορεί να δώσει εγγυήσεις ότι θα είναι εκεί μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες. Όμως αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι,ότι έχουμε μια ομάδα που πρέπει οπωσδήποτε να κατέβει στην Α1 του χρόνου είτε με τον Κ.Λεονιδη είτε χωρίς. Δεν πρέπει να απροσανατολιζόμαστε.

Μελλοντικά,εξέφρασε το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με όλα τα τμήματα του συλλόγου. Αυτή είναι μια ριψοκίνδυνη δήλωση κι επιθυμία. Πολύ δύσκολα μπορεί να τα βγάλει κάποιος εις πέρας σε όλα τα τμήματα όσο μεγάλο οικονομικό μέγεθος κι αν είναι. Θετικό στοιχείο,η διάθεση να ανοίξει κι αλλά τμήματα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν (ειδικά τα μαχητικά αθλήματα,που έχουν μεγάλη απήχηση στη νεολαία). Όπως κι το γεγονός ότι αρχικά θέλει να ασχοληθεί ΜΟΝΟ με το βόλεϊ. Όποτε όλοι θα μπορούμε να τον δούμε κι να τον κρίνουμε. Αν μας κάνει συνεχίζει αν όχι το βλέπουμε…

Στο θέμα με τον Σαββιδη πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ο Σαββιδης μας έκανε μεγάλο κακό,σε όλους τους τομείς. Αυτή τη στιγμή όμως βρισκόμαστε στο Β τοπικό στο ποδόσφαιρο (Υπάρχουν βέβαια οι επαφές για «επανεκκίνηση»,αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό) κι με ορατό το κίνδυνο να είμαστε τοπικό στο Βόλεϊ τη νέα χρόνια. Τι άλλο να θέλει να διαλύσει λοιπόν και φέρνει εδώ τον Κ. Λεονιδη; Δεν χρειάζεται να βλέπουμε παντού φαντάσματα. Ούτε χρειάζεται να είμαστε επιθετικοί προς τον υποψήφιο επενδυτή. Με αυτή τη πρακτική σίγουρα δεν κερδίζουμε κάτι. Μάλλον ξενερωνουμε την όλη διαδικασία που θα είναι από μόνη της δύσκολη.

Σε κάθε περίπτωση,ο χρόνος θα δείξει αν μιλάμε για κάτι σοβαρό κι αξιόπιστο ή ήταν απλά ένας «αέρας» όλα αυτά. Το να εκμηδενίζουμε τους πάντες κι τα πάντα δεν κάνει καλο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα εκτός βέβαια από το χρόνο μας. Που όπως ειπαμε κι πριν είναι δικό μας πρόβλημα να μην χάσουμε χρόνο τρέχοντας παράλληλα τα τμήματα σε περίπτωση που ο Κ.Λεονιδης αποφασίσει να κάνει πίσω.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top