Καράογλου: “Θα βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης”

Ο Θόδωρος Καράογλου, που μετέχει πρωταγωνιστικά στην προσπάθεια της επανεκκίνησης στο “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο, τοποθετείται για την πορεία της προσπάθειας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Θόδωρος Καράογλου στον Focus 103,6:

“Είναι γεγονός ότι γίνεται μια προσπάθεια να επανέλθει ο Ηρακλής. Είναι ντροπή που ο Ηρακλής έπαιξε σε τόσο μικρή κατηγορία, από πέρσι έχει αρχίσει η προσπάθεια να αλλάξουμε τα δεδομένα.

Από πέρσι άρχισε η αναζήτηση για την αγορά του ΑΦΜ αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τον μεγάλο χρηματοδότη για να έχουμε το ποσό 1 ή 2 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουμε ΑΦΜ ομάδας από την πιο μεγάλη κατηγορία. Η επένδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα… ανέκδοτο, όσοι βάζουν λεφτά δεν θα το πάρουν ποτέ πίσω και το κάνουν επειδή τους περισσέυουν.

Έχουμε πληροφορία ότι θα υπάρξει αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως τρεις κατηγορίες, θα μείνουν δυο. Σούπερλιγκ και Φουτμπολ Λιγκ θα γίνουν μια κατηγορία σε δυο ομιλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Κάναμε τις επαφές μας με ομάδες και είμαστε σε ένα καλό σημείο, ψιλοκαταλήξαμε σε μια συμφωνία και κάναμε μια συνάντηση όπου ενθουσιάστηκα με την ανταπόκριση. Κάλεσα 80 άτομα από πλευράς των επωνύμων Ηρακλειδέων και τελικά ήρθαν πάνω από `120 άτομα. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και έχουμε βγάλει ένα προσωρινό Δ.Σ για να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και πως ο Ηρακλής θα πάει όχι στην κατηγορία που ανήκει, αλλά σε μια κατηγορία πιο κάτω γιατί δεν έχουμε τον άνθρωπο που θα δώσει τα λεφτά για να πάμε απευθείας στην Σούπερλιγκ.

Υπάρχουν άνθρωποι, προσωπικά μίλησα με έναν, που είπε ότι θα μας βοηθήσει με το ποσό των 50.000 ευρώ. Είναι φανερό ότι υπάρχουν άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν και αρκετοί θα το κάνουν. Με άνεση θα πιάσουμε ένα εξαψήφιο νούμερο, γεγονός που θα μας δώσει την δυνατότητα να σταθούμε άνετα στο πρωτάθλημα της νέας Β’ Εθνικής.

Και πέρσι κάναμε την ίδια κουβέντα με τον φίλο του τον κ. Ευγενίου, σωστά είπε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Συζητάμε ακόμα, είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή θα βρούμε τον τρόπο να καλύψουμε αυτό το κενό του χρηματοδότη. Θέλουμε να ενώσουμε δυνάμεις και να αφήσουμε πίσω ότι έγινε στο παρελθόν. Ο Ηρακλής βασίζεται στην αγάπη των χιλιάδων φίλων του και αν θέλει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, πρέπει να αφήσει πίσω ότι έγινε στο παρελθόν”.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top