- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Όσα είπε ο Νίκος Ποντίκης στον Focus 103,6:

Για τη προσπάθεια της επιτροπης για εξευρεση ΑΦΜ: «Δεν έχουμε ακόμη κάτι χειροπιαστό και σίγουρο. Σαν επιτροπή δεν έχουμε βρεθεί ακόμη,αυτό θα γίνει εντός των ημερών για να συντονίσουμε τις κινήσεις μας. Πιστεύω ότι τις προσεχείς μέρες θα έχουμε κάτι για να επανέλθει ο ΗΡΑΚΛΗΣ εκεί που πραγματικά αξίζει.»

Για τα οικονομικά: «Είναι ένα ζητούμενο,το πως θα χειριστούμε το οικονομικό. Όταν θα βρεθούμε η επιτροπή,θα δούμε πως θα χρηματοδοτηθεί η ομάδα γιατί δεν υπάρχει κάποιος επενδυτής αυτή τη στιγμή.»

Για τη συγκέντρωση επιφανών Ηρακλειδεων:Εγώ δεν ήμουν στη συγκέντρωση. Υπάρχει αισιοδοξία μαζεύτηκαν όσοι έχουν την ευαισθησία για τα θέματα του ΗΡΑΚΛΗ. Όσοι ήταν στη συγκέντρωση είναι Ηρακλειδεις και αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ομόνοια. Άλλωστε δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για την ομάδα.

Για τα λάθη του παρελθοντος: «Έχουμε γίνει πιο έμπειροι πλέον,θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Όχι μόνο εμείς,αλλά σαν σύλλογος γενικότερα. Η περυσινή χρόνια ήταν μια δύσκολη,γιατί η ομάδα είχε βρεθεί στις μεγάλες κατηγορίες και πέρυσι αγωνίστηκε στο χαμηλότερο επίπεδο.»

* Απομαγνητοφώνηση: Χίλια Χρόνια Ηρακλής.