Γεράνης: “Σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις”

Ο εκ των πρωτοστατών στην προσπάθεια της ποδοσφαιρικής επανεκκίνησης στον Ηρακλή, αναφέρεται στα νέα δεδομένα, που προέκυψαν.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλειδέας πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας -Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης, μίλησε στον Focus 103,6:

Για την σύσκεψη και τις αποφάσεις για το μέλλον του Ηρακλή: «Είναι καλό το κλίμα, για να παίξει η ομάδα σε άλλη κατηγορία. Υπάρχει η θέληση του μεγαλομέτοχου της ομάδας της Τρίγλιας, που συμπαθεί τον Ηρακλή να μεταφέρει την έδρα στην Θεσσαλονίκη και να βοηθήσει για να επιτευχθεί η συμφωνία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Προσωρινά θα προχωρήσουν με όλα τα απαραίτητα και όλα τα διαδικαστικά με τους κατάλληλους ανθρώπους, δηλαδή με φοροτεχνικούς και γνώστες των οικονομικών δεδομένων. Αυτό που ειπώθηκε στην σύσκεψη είναι ότι με τα λίγα από τους πολλούς, μπορεί να γίνει αυτή η αλλαγή. Δεν υπάρχουν πλέον σωτήρες στο ποδόσφαιρο, εμείς μπορούμε να συμβάλλουμε για να κάνουμε μια νέα αρχή για τον Ηρακλή μας.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία. Ευχαρίστουμε τον κ. Ευγενίου για όσα κάνει για τον Ηρακλή.

Από μόνο του τα λέει όλα, το ότι από το τοπικό θα βρεθούμε ξανά στην Β΄Εθνική. Ο σύλλογος μας έχει αδικηθεί και ενδεχομένως έχουν γίνει κάποια λάθη, ωστόσο λάθη έχουν γίνει και σε άλλες ομάδες, ωστόσο μόνο ο Ηρακλής έχει πέσει τρεις φορές εκτός αγωνιστικών χώρων. Μόνο ο Ηρακλής την έχει πληρώσει για αποφάσεις δικαστηρίων. Παρά το γεγονός ότι κόσμος της ομάδας είναι πικραμένος, θέλει να δει την ομάδα ξανά στην μεγάλη κατηγορία και να φέρει επιτυχίες. Όταν μια ομάδα δεν παίζει στην μεγάλη κατηγορία και έχει τόσα προβλήματα, διαλύεται, αλλά ο Ηρακλής όπου και να ήταν δεν έμεινε μόνος του. Την ιδέα Ηρακλής, το όραμα και για μια ομάδα που έδωσε τόσα πολλά στην πατρίδα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια των παλαιότερων. Η ατμομηχανή του Ηρακλή είναι το ποδόσφαιρο, αυτό είναι μια πραγματικότητα, αλλά εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα τμήματα.

Σήμερα επειδή οι όροι είναι εντελώς διαφορετικοί σε επίπεδα επαγγελματικών κατηγοριών, εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας σαν αγνοί φίλαθλοι του Ηρακλή. Μακάρι να υπήρχαν 3-4 επιχειρηματίες νοικοκύρηδες να αναλάβουν την ομάδα. Εδώ βλέπουμε με πάρα πολύ μεγάλες ομάδες, τι τραβάνε από την έλλειψη επενδύσεων. Εμείς θα βάλουμε τον οβολό μας, από το υστέρημα μας για να σταθεί η ομάδα στην Β’ Εθνική και να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία και πάλι, εκεί που ανήκει”.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top