Καθοριστικές συναντήσεις για τη λύση “2 σε 1”

Οι άνθρωποι του Ημίθεου επιχειρούν να εξασφαλίσουν μεγαλομέτοχο, σε συνδυασμό με τη νέα εταιρική ταυτότητα – Πού κρίνεται η υπόθεση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Επανειλημμένως έχουμε τονίσει ότι το μέγιστο πρόβλημα στην αναζήτηση μέλλοντος για το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τον άνθρωπο, ο οποίος θα αναλάβει να χρηματοδοτήσει τη νέα προσπάθεια.

Επιχειρήθηκε (και επιχειρείται) αυτή η έλλειψη να αναπληρωθεί από ομάδα Ηρακλειδεών επιχειρηματιών, όμως (μέχρι τώρα) αποδεικνύεται αδύνατον να συγκεντρωθεί ένα μπάτζετ, το οποίο να καλύπτει την αγορά ΑΦΜ και – επιπροσθέτως – τη χρηματοδότηση ομάδας πρωταθλητισμού στη νέα Β΄ Εθνική, η οποία αναμένεται να δημιουργηθεί.

Συνεπώς, οι “κυανόλευκοι” παράγοντες αντιλαμβάνονται ότι η μοναδική διέξοδος μπορεί να έλθει μέσω της λύσης “2 σε 1”, δηλαδή το να πειστεί ο μεγαλομέτοχος μιας ΠΑΕ, η οποία θεμελιώνει δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Β΄ Εθνική (μετά την εν αναμονή νέα αναδιάρθρωση των κατηγοριών), να εκχωρήσει στον Ηρακλή την εταιρική ταυτότητα της ομάδας του και ταυτόχρονα να συνεχίσει ως χρηματοδότης της νέας ΠΑΕ.

Προς τούτο γίνονται καθοριστικές συναντήσεις (μία εξ αυτών απόψε), ώστε να προχωρήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο το εγχείρημα της επανεκκίνησης, επιχειρώντας να αμβλυνθούν οι ενδοιασμοί μεγαλομετόχου συγκεκριμένης ΠΑΕ, η οποία αναμένεται να αγωνιστεί από την προσεχή περίοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ενστάσεις, τις οποίες εκφράζει εκείνη η πλευρά, έχουν να κάνουν με τον φόβο της αναβίωσης παλαιών χρεών της προηγούμενης ΠΑΕ Ηρακλής, κάτι για το οποίο θα επιχειρηθεί να εξασφαλιστεί η διαβεβαίωση ότι δεν θα συμβεί, μέσω κυβερνητικού παράγοντα, ο οποίος πρόσκειται στον χώρο του Ημίθεου…

Συγκεκριμένα, θα εξηγηθεί στον υποψήφιο χρηματοδότη της νέας ΠΑΕ ότι η νομική και φοροτεχνική διαδικασία, η οποία θα ακολουθηθεί, προκειμένου να προκύψει η αλλαγή εταιρικής ταυτότητας, δεν θα είναι τέτοια, που θα οδηγεί στην αναβίωση παλαιών χρεών.

Παράλληλα, ο εν λόγω μεγαλομέτοχος ζητεί τη συγχρηματοδότηση της προσπάθειας (μέχρι ενός βαθμού) και από Ηρακλειδείς επιχειρηματίες, προκειμένου το εγχείρημα της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία να είναι διασφαλισμένο, προοπτική την οποία αναμένεται να εγγυηθεί η “κυανόλευκη” πλευρά.

Οι εξελίξεις αναμένονται…

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top