Κρητικός: “Μακάρι να έλθει στον Ηρακλή ο Λεονίδης”

Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών και πολύ γνώριμος του υποψήφιου επενδυτή των “κυανολεύκων” μιλά για τον ομογενή επιχειρηματία.

Βόλει, Ηρακλής

Οι τοποθετήσεις του Νίκου Κρητικού στο Metropolis 95,5:

«Έχω συνεργαστεί μαζί του, μας έχει κλείσει αγώνες και έχει δώσει πολλές ευκαιρίες και σε πολλούς Έλληνες αθλητές. Είναι αρσενικότατος, είναι πολύ επαγγελματίας, ό,τι λέει ισχύει. Μακάρι το παιδί να βοηθήσει αυτή την ιστορική ομάδα. Ένιωσα μεγάλη χαρά μόλις το διάβασα ότι θα ασχοληθεί» είπε αρχικά.

«Για να βγαίνει και να μιλάει, αν κάποιος είναι ψεύτης, είναι ψεύτης σε όλα, αν είναι αληθινός, είναι αληθινός σε όλα. Με μένα είναι κύριος με κάπα κεφαλαίο. Μακάρι να προχωρήσει, γιατί εγώ προσωπικά αγαπάω τον Ηρακλή. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ποτέ να κάνει τέτοια κίνηση γιατί ασχολείται με το kick boxing. Αν έρθει θα βοηθηθούμε και εμείς, είναι από τους πιο άξιους ανθρώπους».

Υπογράμμισε, ακόμη, ότι: «Ξέρω ότι ψάχνεται επαγγελματικά γενικώς. Παντού ψάχνουν πληροφορίες για υποψήφιους επενδυτές, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Είναι άντρας, για να πάρει αυτή την απόφαση σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί πολύ καλά. Είναι άνθρωπος της οικογένειας και της εκκλησίας, αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Κατέληξε λέγοντας: «Τα τελευταία χρόνια πάει καλά ο χώρος των πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, έχει ανέβει. Και στη Θεσσαλονίκη γίνονται μεγάλες διοργανώσεις, γιατί εγώ μένω στην Αθήνα».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top