Δρακόπουλος: “Με σκληρή δουλειά, ο Ηρακλής αντάξιος του κόσμου και της ιστορίας του”

Η δήλωση του “κυανόλευκου” μεγαλομετόχου για τη μεγάλη επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η δήλωση, στην οποία προχώρησε ο Θόδωρος Δρακόπουλος:

“Φίλοι και φίλες του ΗΡΑΚΛΗ,

Η επιστροφή της Ομάδας μας σε μια σπουδαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως το νέο και διευρυμένο Basketball Champions League, αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια, ώστε να επαναφέρουμε τον Σύλλογό μας εκεί που ο κόσμος του και η Ιστορία του επιτάσσουν.
Αποτελεί, επίσης, ένα μήνυμα ότι με σκληρή δουλειά και ενότητα πολλά μπορούν να γίνουν και σε αυτό το πλαίσιο και με ακόμη μεγαλύτερη αγάπη και ένταση στις προσπάθειες μας θα πρέπει να συνεχίσουμε.
Το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν λίγα χρόνια συνεχίζεται, οι θάλασσες είναι όλο και πιο μεγάλες και βαθιές, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα συνεχίσει τους άθλους του, χάρη στον κόσμο του.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, την ομάδα, παίκτες και προπονητές, στελέχη και εθελοντές, τον απλό φίλαθλο που μας στήριξε με το υστέρημά του, τους οπαδούς και υποστηρικτές μας, που έφτιαξαν φέτος μια εικόνα στο γήπεδό μας που ήταν διαφήμιση σε όλη την Ευρώπη.
Ευχαριστώ, βεβαίως, τη διοργανώτρια αρχή του BCL για την εμπιστοσύνη. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων.
Οι πρώτοι μας αγώνες στην Ευρώπη θα γίνουν σε ένα ιστορικό γήπεδο της πόλης μας, το Αλεξάνδρειο. Ευχαριστούμε την Πολιτεία, τη διοίκηση του ΕΑΚΘ και την ΚΑΕ Άρης για την αποδοχή του αιτήματός μας να παίξουμε εκεί και ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε, αν όλα πάνε καλά, να παίξουμε, εφ’ όσον το αξίζουμε μέσα στα παρκέ, στους αγώνες της Regular Season του BCL, στη “φυσική” μας έδρα, το Ιβανώφειο.
Μακάρι η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού να είναι τέτοια ώστε η Ευρώπη να θυμηθεί τι σημαίνει να παίζεις στο σπίτι του ΗΡΑΚΛΗ.
Εμείς πιάνουμε δουλειά για μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά και θα θέλαμε να είστε και πάλι δίπλα μας. Όλοι μαζί πάλι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά… Αποδείχθηκε ήδη…

Καλή χρονιά…”

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top