Λεονίδης: “Προσεκτικά και σταθερά βήματα – Προέχει το βόλεϊ”

Όσα σημείωσε ο Ντένι Λεονίδης στην ανοικτή συζήτηση με Ηρακλειδείς στα social media.

Βόλει, Ηρακλής, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τα βασικά σημεία των τοποθετήσεων του Ντένι Λεονίδη στην ανοικτή συζήτηση, που είχε με τους Ηρακλειδείς, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram:

Η αρχική του τοποθετηση: Δεν έχει κλείσει το deal πρέπει να λύσουμε κάποια προβλήματα. Καθώς πρέπει να μελετήσουμε όλα τα δεδομένα και τα επίσημα εγγραφα. Γι αυτό αποφάσισα να εμπλακώ πρώτα με το βόλεϊ. 10-15 Ιούλιου η Ευρώπη θα ανοίξει τα σύνορα με Ρωσία,όποτε θα μπορέσω να έρθω. Με το ποδόσφαιρικο τμήμα θα ασχοληθούμε μετά την αγορά του βόλεϊ. Περιμένω να μου ετοιμάσουν από το βόλεϊ όλα τα στοιχεία κι να τα μελετήσει όλα η ομάδα μου κι να κάνει έρευνες. Θέλω να δω τις εγκαταστάσεις κι αυτά που έχει η ομάδα. Από εκεί κι πέρα θα ανοίξουμε κι αλλά τμήματα.

Για τις δυνατοτητες που έχει: «Έχω τη δυνατότητα να αγοράσω κι το βόλεϊ και το ποδοσφαιρικό κομμάτι κι να χτίσω και στάδιο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι σε χάλια κατάσταση,αν δεν ήθελα να κάνω επενδύσεις κι να ανεβάσω την ομάδα ποιο το νόημα να ασχοληθώ; Έχω σκέψεις και σχέδια.»

Για το που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι διαπραγματευσεις: Έχουμε συμφωνήσει για βασικά πράγματα και οι άνθρωποι στο Δ.Σ δεν έχουν πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή μελετάμε τα χρέη,τα δεσμευμένα οι φόροι κι ολα που θέλουν αναλυτική δέσμευση.Η ομάδα θα είναι οικογενειακή,θα γίνουμε όλοι μαζί μια οικογένεια. Μακάρι να τελειώσουμε όλη την υπόθεση με το βόλεϊ. Η διαδικασία είναι μεγάλη ειδικά όταν είσαι πολίτης ξένης χώρας.

Για τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΗΡΑΚΛΗ: Τα χρέη που υπάρχουν στο βόλεϊ δεν τα φοβάμαι. Δεν τα θεωρώ μεγάλα. Το άθλημα είναι χόμπι για μένα κι επειδή θέλω να κάνω έδρα της μαχητικής μου ομαδας την Ελλάδα σκέφτηκα πέρυσι να αγοράσω μια ομάδα για φτιάξω ολα τα τμήματα του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή έχω κι άλλες προτάσεις αλλά σταμάτησα στον Ηρακλη γιατί στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν στα τμήματα του Ηρακλη. Από τη στιγμή που με είπαν για τον Ηρακλη εγώ στόχευσα εκεί.

Για το πλάνο του: Αν σας πω ότι θα βάλω 5 εκατομμύρια θα με περάσετε για σοβαρό άνθρωπο; Θα μελετήσω τα πράγματα που έφεραν τη κατάσταση τον Ηρακλη έτσι. Μόνο τότε θα καταλάβουμε που ήταν το λάθος. Το πως θα επενδύσουμε θα το δούμε. Το ποσο που μπορώ να διαθέσω είναι αρκετό. Πιστεύω ότι μετά τις πρώτες πράξεις που θα κάνω,κι αυτοί που ήταν απογοητευμένοι θα αλλάξουν γνώμη. Πλάνο πρόχειρο έχω,αλλά το συγκεκριμένο πλάνο θα μπει από τη στιγμή που αγοράσουμε την ομάδα. Από τη στιγμή που θα πάρω την ομάδα ο στόχος μου είναι να βάλουμε την ομάδα στο top και θα προσπαθούμε να διεκδικούμε τίτλους.

Για το αν παραμείνει στην Ελλάδα: Δεν θα μετακομίσω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη γιατί έχω αρκετές δουλειές. Όμως θα μένω αρκετούς μήνες του χρόνου στην Ελλάδα.

Για τις ακαδημιες του συλλόγου: Θα δώσω βάση στις ακαδημίες. Είμαι στο χώρο του αθλητισμού κι ξέρω πως βγαίνουν οι αθλητές. Οι ακαδημίες είναι το θεμέλιο. Στις ακαδημίες ο κόσμος μαθαίνει να αγαπάει την ομάδα από μέσα. Πρώτα από όλα θα ξεκινήσω από αυτές.

Για τις διαδικασίες και τα χρέη :«Καταλαβαίνω ότι στο κόσμο δεν ενδιαφέρουν οι διοικητικές διαδικασίες. Εμείς θα πάμε σταδιακά κι θα προχωράμε βήμα – βήμα για να αποκτήσουμε τον Ηρακλη. Δεν χρειάζεται να αγοράσουμε τώρα με κλειστά μάτια κι μετά να έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα χρέη συσωρευμένα. Εμείς έχουμε ενδιαφέρον και θέληση. Πρέπει να έχω εγγυήσεις ότι δεν υπάρχουν αλλά χρέη κι ότι το κράτος δεν θα σταθεί απέναντι μας. Δεν έχω δει όλα τα επίσημα έγγραφα,όλα τα αλλά είναι προφορικά.»

Για τις επιχειρησεις του: Ασχολούμαστε με τη κατασκευή,από στάδια ως πολυκατοικίες. Εξάγουμε σιτάρι,μέταλλα κι αλουμίνιο . Κάνουμε διάφορες επενδύσεις. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι τσουβάλι με λεφτά,δεν μου έδωσε ο πατέρας μου λεφτά που δεν ξέρω που να τα χώσω. Πριν ξοδέψω ακόμη κι ένα φράγκο θα το σκέφτομαι καλά γιατί τα έχω δουλέψει αυτά τα χρήματα. Μιλάμε για την αγορά μιας ομαδας. Αν είμαστε σωστοί θα μας αγαπάτε,αν δεν τα πάμε καλά θα μας βρίζετε όλοι μαζί. Πολλά εξαρτούνται κι από τη διοίκηση κι από το κράτος. Γιατί το κράτος μπλοκάρει αρκετές επενδύσεις. Δεν θα είναι μια γρήγορη πράξη,δεν είναι ότι σε μια εβδομάδα θα υπογράψουμε. Μέχρι τέλους του χρόνου πιστεύω ότι θα τελειώσουμε. Κι μέσα στον επόμενο χρόνο θα πρέπει να αγοράσουμε το ποδόσφαιρο. Όλα πρέπει να γίνονται σταδιακά και σοβαρά.

Για τον ίδιο: Είμαι πόντιος γεννήθηκα στη Γεωργία κι μεγάλωσα στη Ρωσία. Σπούδασα στο ΑΠΘ στο τμήμα της νομικής. Έπαιζα παλιά κικ μπόξινγκ και ται κβο ντο. Τώρα είμαι επιχειρηματίας. Θέλω να κάνω κι άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Σκέφτομαι να ανοίξω αλυσίδα με γυμναστήρια. Αλλά κι μαχητικές ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα.

Για τον Ιβαν Σαββιδη: Αν είμαστε σε διαφορετικές πλευρές θα είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα αλλά χωρίς να χρειαστεί να γίνουμε εχθροί. Έτσι σκέφτομαι εγώ. Δεν έχω μπει βαθιά στη κόντρα Σαββιδη – Ηρακλη όταν θα λύσουμε τα βασικά προβλήματα θα δω κι αυτό το θέμα. Η Ελλάδα έχει μάθει όλο το κόσμο πολιτισμό και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να έχουμε κόντρες και να βριζόμαστε πρέπει να είμαστε καθαροί. Από τη στιγμή που μπω στον Ηρακλη θα υπηρετώ τα συμφέροντα της ομαδας όμως,εγώ δεν μασάω.

Για το αν προχωρήσει ή όχι το Deal: Αν αποφάσισω ότι δεν αξίζει να προχωρήσουμε,θα είμαι ξεκάθαρος. Θα σας μικησω ανοιχτά.Αν αποφασίσω να αναλάβω την ομάδα θα αναλάβω τα χρέη. Θα βγουμε θα πούμε τα σχέδια μας κι στη πορεία θα βλέπετε τα έργα μας.

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα: Είπα ότι θα αγοράσω το βόλεϊ γιατί είναι πιο εύκολη η αγορά. Θα δω τη κατάσταση μέσα στην ομάδα κι θα προχωρήσουμε για την αγορά του ποδοσφαίρου. Εγώ θεωρώ ότι τώρα είναι η ευκαιρία να αγοράσουμε την ομάδα.Δεν συμφωνώ με το πλάνο να αγοράσει άλλο ΑΦΜ η ομάδα. εγώ θα προσπαθήσω κάτι άλλο,δεν μπορώ να πω παραπάνω για να μην προσβάλλω τους ανθρώπους της ομαδας.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Αντώνη Ρέμο: Οι εκπρόσωποι μου έχουν μιλήσει με τον Αντώνη Ρέμο. Οι φίλοι μου όταν άκουσαν το ενδιαφέρον για τον Ηρακλη ήταν κατά. Δεν με νοιάζει όμως,εγώ θέλω να πάρω την ομάδα από το μηδεν και να την φέρω ψηλά.

*Απομαγνητοφώνηση «1000 Χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top