Ευγενίου: “Δεν σταματήσαμε να συζητούμε με τους ανθρώπους του Ηρακλή…”

Η τοποθέτηση του χρηματοδότη του Π.Ο. Τρίγλιας για το θέμα του Α.Φ.Μ. της χαλκιδικιώτικης ΠΑΕ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα ανέφερε ο Στράτος Ευγενίου στον FOCUS 103,6:

«Δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει κανένα δεδομένο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσαμε σε κάτι. Μας είχαν ενημερώσει ότι θα γίνει μια Σουπερλιγκ 2 με δυο ομιλους χωρισμένοι σε Βορρά και Νότο που σημαίνει ότι οι ομάδες της Σουπερλιγκ 2 και της Φουτμπολ Λιγκ θα σχημάτιζαν την νέα κατηγορία. Έγινε μια ένσταση από τον Λεβαδειακό και θα συζητηθεί στις 7 του μήνα και περιμένουμε.

Από πέρσι δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε τον Ηρακλή και τους ανθρώπους του. Σε τακτά χρονικά διαστήματα συζητούσαμε και έχουμε φιλικές σχέσεις με συγκεκριμένα άτομα από την οικογένεια του Ηρακλή. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή είμαστε Τρίγλια. Την Κυριακή έχουμε Γ.Σ για να δούμε το μέλλον της ομάδας και να αξιολογήσουμε αν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Την ομάδα της Τρίγλιας την τρέχουν δυο άτομα, εγώ και ο Κώστας ο Ζγουρής. Ο Νίκος ο Στεφανίδης έχει να κάνει με το αγωνιστικό και τους παίκτες. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ή θα ενδιαφερθούν περισσότεροι ή θα σταματήσουμε και εμείς να ασχολούμαστε. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Ηρακλή, θα πρέπει να υπάρχει μια επίσημη πρόταση που θα δούμε πως και αν θα προχωρήσει.

Όλα πρέπει να το αξιολογήσουμε, υπάρχουν και 1-2 άλλες περιφερειακές προτάσεις από άλλες ομάδες και τις εξετάζουμε. Υπάρχουν προτάσεις σε γενικότερο πλαίσιο εκτός νομού Θεσσαλονίκης και εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση αρκεί να γίνει η κατάλληλη πρόταση.

Δεν μπορώ να μπω σε αυτή την διαδικασία, δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να πω αν υπάρχουν χρήματα στον Ηρακλή ή αν δεν υπάρχουν. Δεν μιλάμε για… εξωγήινα ποσά, αυτό είναι το σίγουρο, αλλά δεν έχουμε μιλήσει ακόμα επίσημα με τον Γ.Σ Ηρακλή για να πούμε «ναι, είμαστε σε συζητήσεις». Μέχρι στιγμής συζητάμε σε υποθετικό και φιλολογικό επίπεδο.

Είναι πολύ πιθανό αν το ΑΦΜ της Τρίγλιας πάει στον Ηρακλή, κάποιες από τις παλιές οφειλές να πάνε στην νέα ΠΑΕ. Όπως έγινε και στην περίπτωση του Ασπρόπυργου για παράδειγμα. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα, αν δεν πέσουν στο τραπέζι όλα αυτά τα θέματα, δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι επίσημο. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να ξοδευτούν χρήματα, να γίνει μια νέα ομάδα και να είμαστε πάλι στον ίδιο παρονομαστή.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, από εκεί που η Τρίγλια ήταν για να πέσει κατηγορία βάσει βαθμολογίας, θα ανέβει κατηγορία!

Εμείς μέχρι στιγμής από την επιχορήγηση, χωρίς να έχουμε πάρει καν στα χέρια μας το συμβόλαιο, ήταν να πάρουμε ένα ποσό κοντά στις 128.000 ευρώ και μετά από τις παρακρατήσεις με την ασφάλιση των παικτών, έχουμε κόψει τιμολόγια για 60.000 ευρώ και μένει να πάρουμε τα υπόλοιπα. Ουσιαστικά ούτε τα μισά δεν πήραμε…

Ούτε μια στο δισεκατομμύριο να συμμετέχω σε μια τέτοια προσπάθεια ως μεγαλομέτοχος σε νέο πρωτάθλημα με αυτές τις συνθήκες. Σαν χορηγός να βοηθήσω φυσικά, αλλά δεν θα μπω σε μια τέτοια διαδικασία ειδικά από την στιγμή που αυτοί που διοργανώνουν το πρωτάθλημα έχουν μόνο απαιτήσεις.

Αν παίξουμε στην Σουπερλιγκ 2 με… τρομάζει γιατί θα κάνουμε ένα μπάτζετ αρκετά μεγάλο προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top