Basketball Champions League: Έφτασε η ώρα της κρίσης…

Αύριο, Πέμπτη 2 Ιουλίου, η απόφαση, από την οποία θα εξαρτηθεί ο σχεδιασμός του Ηρακλή της σεζόν 2020-2021.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ώρα των αποφάσεων έχει φτάσει, όσον αφορά στο αν και κατά πόσον ο καλαθοσφαιρικός Ηρακλή θα επιστρέψει στην πραγματικότητα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μετά την περσινή επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Η διοργανώτρια αρχή του Basketball Champions League, αύριο, Πέμπτη 2 Ιουλίου, αναμένεται να λάβει και να ανακοινώσει τις αποφάσεις της, σχετικά με τις ομάδες, οι οποίες θα λάβουν μέρος στον θεσμό για την προσεχή σεζόν, με τους “κυανόλευκους” να έχουν δηλώσει συμμετοχή προ πολλού και να προσδοκούν σε ένα θετικό για αυτούς νέο.

Οι πληροφορίες, που κυκλοφορούσαν όλο το προηγηθέν διάστημα, έφεραν τον Ηρακλή ως εξαιρετικά πιθανό συμμετέχοντα στην προκριματική φάση της διοργάνωσης, κάτι που ελπίζεται να επιβεβαιωθεί και επισήμως.

Από το αν – τελικά – θα ανακοινωθεί η συμμετοχή του Ημίθεου στο BCL της περιόδου 2020-2021, θα εξαρτηθεί και ο τελικός σχεδιασμός της ομάδας σε όλα τα επίπεδα (οικονομικό, αγωνιστικό και οργανωτικό), με το θέμα του κόουτς να παίρνει πρώτο σειρά και να τελειώνει άμεσα…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top