“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ο νομικός εκπρόσωπος και ξάδερφος του Διονύση Λεονίδη, Γιώργος Λεονίδης, αναφέρεται στην υπόθεση του ενδιαφέροντος του ομογενή επιχειρηματία για το βόλεϊ του Ηρακλή και τις μελλοντικές σκέψεις του για το ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Βόλει, Ηρακλής, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του νομικού, Γιώργου Λεονίδη, στο Metropolis 95,5:

«Ο Διονύσης Λεονίδης είναι επιχειρηματίας από τη Ρωσία, είναι ξάδελφός μου. Τον εκπροσωπούμε με τον αδελφό μου ως δικηγόροι στην Ελλάδα. Έχουν γίνει επαφές για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ηρακλή και την επένδυση που θέλει να κάνει. Κάναμε επαφές με τον πρόεδρο του Ηρακλή τον κ. Καλαϊτζίδη. Αρχικά για την ομάδα του βόλεϊ και ίσως ο κ. Λεονίδης εισέλθει μελλοντικά στο ποδόσφαιρο του Ηρακλή».

Για την επιλογή του να ασχοληθεί με το βόλεϊ του Ηρακλή:

«Είναι μια αλήθεια ότι έπαιξε ρόλο το γεγονός πως έχει γράψει ιστορία το βόλεϊ του Ηρακλή. Ο Διονύσης Λεονίδης σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, είναι αθλητής, είναι πρόεδρος ομάδας με μαχητικά σπορ. Στη διάρκεια φοίτησης στην πόλη μας, ασχολήθηκε με κικ μποξινκ, έκανε προπονήσεις στο Καυτανζόγλειο και υπάρχει μια ιστορική σχέση στον Ηρακλή. Ήταν περίπου πριν από 10 χρόνια, τότε που ο Ηρακλής στο βόλεϊ ήταν στα πολύ πάνω του. Γνωρίζουμε την ιστορία του Ηρακλή, που είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με μεγάλες πορείες στην Ευρώπη».

Για το σημείο των επαφών με τη σημερινή διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή:

«Κάναμε μια συνάντηση με τον κ. Καλαϊτζίδη. Αναμένεται να κάνουμε κ άλλες συναντήσεις. Να δούμε τα οικονομικά και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Περιμένουμε να επιτραπούν οι πτήσεις από τη Ρωσία και με την πρώτη να έρθει εδώ ο κ. Λεονίδης να κάνουμε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον. Κάναμε κάποιες οικονομικές πρώτες συζητήσεις, είμαστε σε αρχικό στάδιο. Στο 2021 ο κ. Λεονίδης θέλει να φέρει την ομάδα μαχητικών αθλημάτων που έχει, στην Ελλάδα. Θέλει να μπει στον ελληνικό αθλητισμό και γι’ αυτό υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή».

Για τον χρονικό ορίζοντα των επαφών και συζητήσεων:

«Υπάρχει πλάνο στο επόμενο διάστημα και μέσα στον Ιούλιο να έχουμε περισσότερα ραντεβού ειδικά με την έλευση του ιδίου εδώ. Είναι αρκετά νωρίς να πούμε κάτι περισσότερο. Θέλει να ασχοληθεί ενεργά με το βόλεϊ του Ηρακλή».

Για το αν επικοινώνησαν μαζί τους από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή:

«Προς το παρόν όχι. Επικοινώνησαν αρκετοί μαζί μας, αλλά από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή όχι. Το σωστό είναι να αποδείξει ο Διονύσης Λεονίδης πως είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης στον κόσμο του Ηρακλή μέσω του βόλεϊ. Αυτό είναι το σωστό βήμα. Να κάνει την είσοδο στο βόλεϊ και όταν αποδείξει τις ικανότητές του και φανεί το έργο του να κινηθεί και για την ομάδα του ποδοσφαίρου».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top