- Bluearena - https://bluearena.gr -

Εν αναμονή Καντζούρη, BCL και… Αλεξανδρείου…

Έχουμε ήδη αρχίσει να διαδράμουμε τις ημέρες μιας κρίσιμης για το μπάσκετ του Ηρακλή εβδομάδας, με δομικά ζητήματα για το Τμήμα να παραμένουν ανοικτά και να αναμένεται να “κλειδώσουν” μέσα στο χρονικό περιθώριο αυτού του διαστήματος.

Κατά πρώτον, ο Ηλίας Καντζούρης θα πρέπει να ολοκληρώσει τον κύκλο της μεταστροφής του, ως προς το θέμα της παραμονής του στην ομάδα και να μετουσιώσει σε οριστική συμφωνία την πρόσφατη θετική διάθεση, που επέδειξε στις επαφές με τον Θόδωρο Δρακόπουλο, δίνοντας το τελικό “ΟΚ”, καθώς, σε περίπτωση μη ευνοϊκής έκβασης, τα περιθώρια άλλων διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Έλληνα τεχνικού θα έχουν εκλείψει.

Επίσης, την Πέμπτη 2 Ιουλίου αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, σχετικά με την προοπτική συμμετοχής του Ημίθεου στο προσεχές Basketball Champions League, καθώς θα αποφασιστούν οι ομάδες, οι οποίες θα λάβουν μέρος στον εν λόγω θεσμό.

Οι πιθανότητες – επί του παρόντος – είναι υπέρ του Ηρακλή, ως προς το ενδεχόμενο να δώσει το “παρών” στην προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Τέλος, ίσως και εντός της εβδομάδας, να προκύψει η απάντηση των αρμοδίων του Αλεξανδρείου στο αίτημα των “κυανολεύκων” για χρήση του συγκεκριμένου Κλειστού, για τις ανάγκες των εντός έδρας αγώνων στην προκριματική φάση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, οι οποίες θα λάβουν χώρα εντός του Σεπτεμβρίου.

Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από πλευράς Αλεξανδρείου, οι “κυανόλευκοι” θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού έδρα στέγασης αυτής της φάσης της ευρωπαϊκής περιπέτειάς τους, ίσως ακόμη και εκτός Θεσσαλονίκης…