- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προς θετική ανατροπή και παραμονή Καντζούρη!

Να, λοιπόν, που δεν έχουμε δει όλα τα επεισόδια του… “σίριαλ” των διαπραγματεύσεων του Θόδωρου Δρακόπουλου με τον Ηλία Καντζούρη.

Οι εξ Αθηνών πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας τεχνικός, μπορτεί να μην πείστηκε ως προς την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ημίθεο, ούτε σε πρώτο, ούτε σε… δεύτερο χρόνο, αλλά η επιμονή και οι διεξοδικές συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΚΑΕ είναι εξαιρετικά πιθανόν να αποφέρουν το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο όλοι στην ομάδα – εξ αρχής – προσδοκούσαν.

Ούτως εχόντων των νέων εξελίξεων, συνεπώς, ο Ηλίας Καντζούρης και ο Θόδωρος Δρακόπουλος φαίνεται ότι “τα βρίσκουν” στη βάση ενός οικονομικού και οργανωτικού πλάνου για τον Ηρακλή της σεζόν 2020 – 2021, με τον πρώτο να βρίσκεται πολύ κοντά στο ανατρέψει τα μέχρι τώρα δυσχερή δεδομένα και να πει – τελικά – προς στην “κυανόλευκη” πλευρά το πολυπόθητο “ναι” της παραμονής.

Πλέον, οι εξελίξεις στο θέμα του κόουτς αναμένονται λίαν προσεχώς, με άκρως ενισχυμένες πιθανότητες να φέρουν θετικό πρόσημο, ως προς τη συνέχιση της παρουσίας του Ηλία Καντζούρη στο Ιβανώφειο…