Γ.Σ. Ηρακλής: “Συστράτευση όλων των Σωματείων για την αλλαγή σκυτάλης στον ΣΕΓΑΣ”

Η θέση του Ερασιτέχνη Ημίθεου για το θέμα αλλαγής ηγεσίας στον φορέα.

Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωση, που εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος για το θέμα της ανάδειξης νέας διοίκησης στον ΣΕΓΑΣ:

«Ο ΓΣ Ηρακλής είναι o σύλλογος σύμβολο του κλασικού αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα για περισσότερο από έναν αιώνα.

Ο ΓΣ Ηρακλής αποτελεί τη μήτρα του στίβου και είναι ο σύλλογος που ανέπτυξε και προώθησε το άθλημα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο ΓΣ Ηρακλής είναι ο σύλλογος που ανέδειξε Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές όπως η Βούλα Πατουλίδου, η Τασούλα Κελεσίδου, ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, ο Αντώνης Μάστορας, ο Σάββας Πανάβογλου, ο Τάκης Πατρώνης και πολλοί άλλοι.

Ο ΓΣ Ηρακλής έχει δική του οντότητα και δεν επιτρέπει σε κανέναν να δείχνει ασέβεια απέναντι του και να τον επικαλείται χωρίς την έγκριση από την διοίκησή του.

Ο ΓΣ Ηρακλής ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στον χώρο του στίβου και όπως επίσημα τοποθετήθηκε πρίν από ένα μήνα, όχι απλά στηρίζει, αλλά πρωτοστατεί στην κίνηση για την «Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού», της οποίας η διακήρυξη τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Ο ΓΣ Ηρακλής εκφράζεται επίσημα και εκπροσωπείται από το ΔΣ και κανέναν άλλο, είτε είναι πρώην παράγοντας, είτε είναι φίλαθλος, είτε είναι προπονητής.

Ο κ.Παπαμιχαήλ και ο κ.Τσίντζιλης είναι δύο Ηρακληδείς – όπως πολλοί άλλοι – που αναμφίβολα έχουν μεγάλη προσφορά στο σύλλογο από αθλητές έως προπονητές και παράγοντες.
Είναι ανήθικο και ανέντιμο να εμπλέκονται τα ονόματά τους σε ψηφίσματα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τον επίσημο ΓΣ Ηρακλής, όπως έχει ενημερωθεί σχετικά και επισήμως η ομοσπονδία, ότι την επίσημη εκπροσώπηση του συλλόγου στον ΣΕΓΑΣ για τα διοικητικά θέματα φέρει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής ή το στέλεχος της διοίκησης που έχει οριστεί αναπληρωτής του.

Ο ΓΣ Ηρακλής σήμερα καλεί όλα τα σωματεία του κλασικού αθλητισμού να συστρατευτούν για να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της ομοσπονδίας, μία αλλαγή που θα δώσει όραμα, θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες και θα επαναφέρει στο επίκεντρο της δραστηριότητας τα σωματεία, τους προπονητές και τους αθλητές.

Από το ΔΣ του ΓΣ Ηρακλής».

Back to Top