- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γεράνης: “Αισιοδοξώ για την επανεκκίνηση – Να σταθούμε όλοι δίπλα στη νέα προσπάθεια”

Είναι από τους ανθρώπους, που όταν μιλούν για τη μεγάλη τους αγάπη, τον Ηρακλή, το κάνουν μετά λόγου γνώσεως και κατόπιν ώριμης σκέψης.

Από τους πλέον συνεπείς Ηρακλειδείς, ο Μιχάλης Γεράνης, πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας – Χορτιάτη, μίλησε στη BlueArena και αποφάσισε να “σπάσει” το ζοφερό μοτίβο της έλλειψης ειδήσεων και προοπτικής, σχετικά με το μέλλον του “κυανόλευκου” ποδοσφαίρου, αφήνοντας ένα σαφές αίσθημα αισιοδοξίας.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

“Το γνωρίζω ότι δεν “κυκλοφορεί” κάτι για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας μας, όμως επιτρέψτε μου να αισιοδοξώ ότι η επανεκκίνηση θα πραγματοποιηθεί.

Τούτη τη στιγμή δεν θα προσφέρουμε θετικές υπηρεσίες στον Σύλλογο με το να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες ή με το να επεκταθούμε στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά θέλω να σημειώσω ότι πιστεύω πως ο Ηρακλής μας θα βρεθεί και πάλι σε επαγγελματική κατηγορία, εξασφαλίζοντας – παράλληλα – και χρηματοδότη για τη νέα ΠΑΕ και όχι μόνο νέα εταιρική ταυτότητα.

Εκείνο  το οποίο μπορώ και επιβάλλεται να σημειώσω, είναι να καλέσω όλους τους Ηρακλειδείς να σταθούν από την αρχή δίπλα στη νέα προσπάθεια, όταν αυτή εκδηλωθεί.

Να τη στηρίξουμε όλοι μαζί, ώστε με την απαράμιλλη δυναμική του κόσμου του, ο Ηρακλής να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να βρει τον δρόμο του, σε υγιείς – αυτήν τη φορά – βάσεις…”, είναι η τοποθέτηση του Μιχάλη Γεράνη, με την ευχή όλων, όσοι αγαπούν τον “κυανόλευκο” Σύλλογο, να στρέφεται προς την απόλυτη επαλήθευσή της…