- Bluearena - https://bluearena.gr -

Διλμπέρης: “Δεν υπάρχει Super League χωρίς Ηρακλή…”

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Διλμπέρη στο Metropolis 95,5:

Για τον Ηρακλή:

«Α΄ Εθνική χωρίς Ηρακλή, χωριάτικη σαλάτα χωρίς τυρί. Με θλίβει που λείπει ο Ηρακλής από τα μεγάλα σαλόνια. Προσπαθώ να ενημερώνομαι για την ομάδα και ελπίζω να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Παρακολούθησα την προσπάθεια του κ. Παπαβραμίδη, αλλά με διαβεβαίωσαν κάποιοι άνθρωποι πως λόγω συνθηκών δε θα έχει τύχη».

«Τα τελευταία τρία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Ρότσεστερ, κοντά στα σύνορα με Καναδά. Η αλήθεια είναι ότι η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο, είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ αρκετές πόλεις και να δω πράγματα που μόνο βλέπουμε σε ταινίες. Ως χώρα σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις απίστευτα πράγματα που σε εξιτάρουν. Η αλήθεια εδώ που ζω δεν μας έχει αγγίξει ο κορωνοϊός. Δεν υπήρχε πανικός. Οι Αμερικάνοι δεν είναι γνώστες των όσων συμβαίνουν εκτός της χώρας τους. Η Ελλάδα διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά την πανδημία. Η κριτική στον Τραμπ ασκούνταν και πριν και πόσο μάλλον τώρα με τον κορωνοϊό. Δεν φοβούνται τον ιό στην Αμερική, δεν μπορούν να μείνουν σπίτια τους και να αφήσουν τις δουλειές τους. Δίνονται αρκετά χρήματα στους εργαζόμενους, ώστε να μην υπάρχει οικονομικό κραχ στην χώρα. Η δολοφονία του Φλόιντ έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, όμως τώρα κάπως ηρέμησαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνεται Αφροαμερικανός».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευελπιστώ το καλοκαίρι να επιστρέψω στην Ελλάδα, την πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Μου λείπει πολύ».