- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Τάι εκπρόσωπος του Ενομπακάρε

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr:

 

Τον Ενομπακάρε και τον αδερφό του υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο μάνατζερ του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρισκόταν ήδη στην Αθήνα εδώ και μέρες για άλλες δικές του υποθέσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα ο εκπρόσωπος του Ενομπακάρε, κάθε άλλο παρά πρωτάρης είναι στην Ελλάδα.

Και γνώριμο πρόσωπο είναι κι έχει αγωνιστεί στο πρόσφατo παρελθόν με τις φανέλες δύο ελληνικών ομάδων και συγκεκριμένα του Ηρακλή (δύο φορές) και του Αγροτικού Αστέρα.

Και το όνομα αυτού, Ταϊανάν Ιμπέρε, ή αλλιώς Τάι.

Ο Βραζιλιάνος agent και πρώην ποδοσφαιριστής συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό τον Γενάρη του 2013 έπειτα απ΄την μεταγραφή του στον Ηρακλή, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε μέχρι το καλοκαίρι του ΄14 έχοντας συνολικά 38 συμμετοχές και 7 γκολ.

Το καλοκαίρι του ΄16 επέστρεψε στη χώρα μας προκειμένου να αγωνιστεί για ένα χρόνο στον Αγροτικό Αστέρα (25 συμμετοχές –  γκολ) ενώ συν τω χρόνω είχε ένα ακόμα πέρασμα απ΄τον Ηρακλή.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του ΄19 εξηγώντας την απόφασή του να παίξει με τον Ηρακλή στην Γ΄Εθνική, πίσω από την συγκεκριμένη επιλογή του κρυβόταν η αγάπη του για τον «Γηραιό», καθώς και τα σχέδια του να μείνει μόνιμα με την γυναίκα του στην Θεσσαλονίκη, την πόλη όπου γεννήθηκε η κόρη του.

Παρεμπιπτόντως, ο Τάι στα ποδοσφαιρικά νιάτα του είχε αγωνιστεί 8 φορές με την Εθνική Βραζιλίας Under 20.

Έπειτα από το πρόωρο τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του επέλεξε να παίξει…μπάλα με το κοστούμι του ατζέντη κι είναι αυτός που βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή»με την ΑΕΚ για την υπόθεση Ενομπακάρε.