Ψήφισμα συλλογής απογραφών για τη δικαίωση και αποκατάσταση του Ηρακλή!

Πρωτοβουλία, μέσω ειδικής ιστοσελίδας ψηφισμάτων, με σκοπό την κοινοποίηση σε όλες τις αρμόδιες Αρχές του αιτήματος για δικαίωση των “κυανολεύκων”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μία σημαντική πρωτοβουλία έχει αρχίσει να “τρέχει” μέσω διαδικτύου, με σκοπό την ουσιαστική δικαίωση και αποκατάσταση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, ο οποίος υπέστη τρεις κατάφωρα και πανελληνίως ομολογημένα άδικους υποβιβασμούς.

Το κείμενο του ψηφίσματος στην ιστοσελίδα avaaz.org, το οποίο καλείται να υπερψηφίσει ο κόσμος, έχει ως εξής:

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Αιτούμαστε την δικαίωση και την αποκατάσταση του πιο αδικημένου συλλόγου της Ελλάδας από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές και πολιτικές αρχές. Το έγκλημα που συνετελέσθη 3 φορές(1980, 2011, 2017) σε βάρος του ιστορικού Ηρακλή αφορά τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμο του συλλόγου.
Για το 1980 δικαιώθηκε μετά από χρόνια στα πολιτικά δικαστήρια. Για το 2011, παροτι δικαιώθηκε ο τότε μεγαλομέτοχος, κ. Αντώνης Ρεμος, ο Ηρακλής δεν δικαιώθηκε ως σύλλογος και δεν αποκαταστάθηκε από κανέναν. Αντίστοιχα και για το 2017 που παρανόμως υποβιβάστηκε, ενώ τις επόμενες χρονιές ο κανονισμός αυτός τροποποιήθηκε προκειμένου να διασωθούν ομάδες που βρίσκονταν σε χειρότερη οικονομική κατάσταση.
Η ηθική (και όχι μόνο) βλάβη που υπέστη ο σύλλογος και σύσσωμος ο λαός του, την ώρα που όλη η κοινωνία γνωρίζει την αδικία και ζητάει την αποκατάσταση του Ηρακλή, είναι τεράστια. Η αποκατάσταση της αδικίας πρέπει να γίνει φέτος, που ως έτος αναδιαρθρώσεων (λόγω του κορονοϊου) θα κάνει την εφαρμογή της ευκολότερη. Δεν ζητάμε εύνοια, αλλά δικαιοσύνη.
Το αίτημα αυτό απευθύνεται σε όλους(Βουλή, ΕΠΟ, Superleague και UEFA) και καλούμε κάθε φίλαθλο οποιασδήποτε οπαδικής προτίμησης να συνυπογράψει μαζί μας για την αποκατάσταση του Ηρακλή. Ζητάμε δηλαδή, την επανατοποθέτηση στην Superleague 1, με ΑΦΜ δίχως χρέη.
Τα Διαφυγόντα κέρδη τόσων ετών δεν θα τα διεκδικήσουμε αν γίνει αυτό που αιτούμαστε. Διαφορετικά, θα γίνουν αγωγές κατά πάντων(προσώπων και φορέων) για την τεραστια ηθική βλάβη, τις γενοκτονίες νέων οπαδών, τη βλάβη του brand name και πολλά αλλά που προκάλεσαν τα εγκλήματα σας.
Σας καλούμε λοιπόν, να αποκαταστήσετε τον Ηρακλή μας άμεσα.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση ψήφισης του αιτήματος είναι:

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top