Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης του “κυανόλευκου” μπάσκετ αναφέρεται στην κατάσταση του ποδοσφαιρικού, αλλά και του καλαθοσφαιρικού Ημίθεου.

Οι τοποθετήσεις του Κώστα Χαΐτογλου στο Metropolis 95,5:

«Νιώθω περήφανος κάθε φορά που πηγαίνω στο Ιβανώφειο και βλέπω ανθρώπους να θυμούνται το ένδοξο παρελθόν. Είχαμε πολύ μεγάλους παίκτες την τότε εποχή. Τώρα ο κόσμος και το γεμάτο Ιβανώφειο είναι αυτά που ενώνουν το παρελθόν με το παρόν.

Ο κόσμος δεν έχει που αλλού να δει τον Ηρακλή με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλη κατάσταση να ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα, νομίζω η στήριξη θα ήταν η ίδια», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτηση του.

Για να προσθέσει: «Στο ποδόσφαιρο βλέπω μία «μαυρίλα» παρά τις κινήσεις που γίνονται. Η πολιτεία έπρεπε να κάνει κινήσεις παλαιότερα και δεν της έκανε. Πρέπει η κυβέρνηση να κάνει κινήσεις. Πολλοί κυβέρνησαν τη χώρα κανένας δεν φρόντισε τον Ηρακλή.

Ο κύριος Καράογλου παλεύει για τον Ηρακλή για να βρεθεί μία λύση και εγώ είμαι στη διάθεση τους να βοηθήσω κάθε κυβερνητική προσπάθεια. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπω βίντεο της τότε εποχής στο ίντερνετ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top