Η κίνηση Κράβαρικ και το μεγάλο εμπόδιο

Πού κολλάει η διαδοχή της διοίκησης του Μάκη Καλαϊτζίδη, αλλά και η προοπτική επιβίωσης της ομάδας βόλεϊ.

Βόλει, Ηρακλής

Είναι δεδομένο ότι, με τις παρούσες συνθήκες και τα υπάρχοντα δεδομένα, ο βολεϊκός Ηρακλής είναι αδύνατον να μετάσχει στη Volley League της προσεχούς περιόδου.

Η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη αναζητεί διάδοχη κατάσταση και στον τομέα αυτό φάνηκε να δίνει λύση μία κίνηση, που έγινε, με πρωταγωνιστή τον Αντρέι Κράβαρικ.

Συγκεκριμένα, ομάδα Ηρακλειδέων παραγόντων, οι οποίοι έδειξαν πρόθεση χρηματοδότησης του όλου εγχειρήματος, πρότεινε στον εμβληματικό αρχηγό του Ημίθεου να μπει μπροστά και να σχηματίσει μία διοικητική κίνηση σωτηρίας για την ομάδα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η πλευρά αυτή, η προοπτική της συναντά τεράστιο εμπόδιο, το οποίο δεν υπολόγισε εξ αρχής και αυτό έχει να κάνει με χρέος του Τμήματος βόλεϊ προς το Δημόσιο, το οποίο ανέρχεται περί τις 400.000 ευρώ.

Αναφέρεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για τη διοίκηση είχαν επίγνωση των οφειλών προς νυν αλλά και πρώην αθλητές του Ηρακλή, αλλά όχι και για οφειλές προς το Δημόσιο, γεγονός, που φέρεται να δημιουργεί εμπόδιο, το οποίο θα πρέπει να επιλυθεί, αν το “κυανόλευκο” βόλεϊ θέλει να αποκτήσει δικαίωμα ελπίδας για την επόμενη μέρα…

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top