Λέσχη: “Ουδέποτε είπαμε ότι θα αναλάβουμε τη διοίκηση”

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Ηρακλή για το θέμα του Α.Σ. και της ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Βόλει, Ηρακλής

Η σχετική ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Ηρακλή:

“Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε χθές το βράδυ μια ανακοίνωση από το Βόλλευ του Κύριου Μάκη Καλαιτζίδη , ρίχνοντας ευθείες βολές και αφήνοντας αιχμές στο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ.

Και το ανάφερουμε ως ΒΟΛΛΕΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΚΗ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ γιατί Βόλλευ του ΗΡΑΚΛΗ δεν μπόρει να είναι βγάζοντας ψευδείς ανακοινώσεις και έχοντας έναν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Τμήματος ΒΟΛΛΕΥ.

Και τώρα πάμε στο κείμενο που διαβάσαμε χθές το Βράδυ.

1ον)
Αναφέρεσαι Κύριε Μάκη Καλαιτζίδη στην ανακοίνωση σου ότι η ΛΕΣΧΗ θα αναλάβει Διοικητικό πόστο στη νέα προσπάθεια….
Ουδέποτε αναφέραμε ότι θα μπούμε σε διοίκηση και επίσης δεν ήρθαμε ”ΠΟΤΕ” όλο αυτό το ”2μηνο” που αναφέρεσαι ότι υπήρχε ενδιαφέρον από την Λέσχη να μιλήσουμε μαζί σου γιατί πολύ απλά Κύριε Μάκη Καλαιτζίδη δεν είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ…
Εμείς Κύριε Μάκη Καλαιτζίδη είμασταν οι ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ στην υπόθεση !!!
Την μοναδική φορά που ήρθαμε στο τραπέζι και κάτσαμε απέναντι σου ήταν την παρασκευή (29/5) όταν και μας το ζήτησαν από την ομάδα που ήθελε να αναλάβει το βόλλευ, ώστε να φτιαχτεί μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ , βάζοντας ο κάθε φορέας απο ένα άτομο για να έρθουμε στο Κατσάνειο και να σου ζητήσουμε τα ”οικονομικά στοιχεία” της ομάδας !!!
Ηταν η μοναδική φορά σε όλο αυτό το 2μηνο που αναφέρεσαι που ήρθε άτομο εκπροσωπώντας την Λέσχη απέναντι σου. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης είναι ηχογραφημένο απο εμάς, μιας και εσύ δεν είχες έναν άνθρωπο δίπλα σου να καταγράψει στα πρακτικά σας ότι ειπώθηκε στο ραντεβού.. ώστε ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια.

2ον)
Αναφέρεσαι Κύριε Μάκη Καλαιτζίδη στην ανακοίνωση μόνο σε 2 φορείς όταν και οι 5 φορείς γνωρίζαμε ποιός είναι ο ενδιαφερόμενος (μέχρι και εσύ το ήξερες…) και οι 5 φορείς βρεθήκαμε με τους ενδιαφερόμενους και όλοι μαζί συμφωνήσαμε να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους με ”ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ” εφόσον έρθουν να πάρουν την ομάδα από εσένα !!!
Ηξερες πολύ καλά Κύριε Μάκη Καλαιτζίδη οτι όλοι οι φορείς θα στηρίξουμε την νέα προσπάθεια… δέν το έμαθες στο τέλος και ούτε είμασταν ‘2’ φορείς όπως έγραψες στην ανακοίνωση σου αλλα ‘5’ !!!

Ουδέποτε δώσαμε τον λόγο μας ότι θα διοικήσουμε !!!
Δεν είπαμε ποτέ ότι είναι κακό το να υπάρχει μια δεξαμενή ανθρώπων που να μπορεί να βοηθήσει αλλά απέχει πολύ απο την πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση που βγάλατε χθές Διοικήση του ΒΟΛΛΕΥ δεν ήταν ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ… αλλά ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ !!!

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…

Υ.Γ.) ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ.

Το ΔΣ της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ.
4/6/20″.

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top