Ευχαριστήριο του Γυναικείου Μπάσκετ του Ηρακλή στην Condito (vid)

Το Τμήμα των “κυανολεύκων” εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη σημαντική στήριξη από την εταιρεία.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανάρτηση του Τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ του Ηρακλή:

Την εταιρία Condito ΑΕΒΕ την γνωρίζουν πολλοί. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι Condito ( σε ελεύθερη μετάφραση Λατινικών) σημαίνει «εμπλουτισμός γεύσεων»…
Η Condito, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλατών και παραδοσιακών ελληνικών αλοιφών, εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης εξυπηρετώντας τόσο την αγορά Ho.Re.Ca όσο και τη λιανική σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όμως η Condito εκτός από το να υποστηρίζει και να προάγει τις γεύσεις, υποστηρίζει και προάγει με χορηγίες πολλά αθλήματα των τοπικών ομάδων.

Ο Ηρακλής WBC που κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν ήταν αποδέκτης μια τέτοιας χορηγίας ευχαριστεί από καρδιάς την εταιρία Condito ΑΕΒΕ και ιδιαίτερα τον Κο @Konstantinos Moraitis για την στήριξη στην ομάδα μας.

Την εταιρία Condito ΑΕΒΕ την γνωρίζουν πολλοί. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι Condito ( σε ελεύθερη μετάφραση Λατινικών) σημαίνει «εμπλουτισμός γεύσεων»…Η Condito, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλατών και παραδοσιακών ελληνικών αλοιφών, εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης εξυπηρετώντας τόσο την αγορά Ho.Re.Ca όσο και τη λιανική σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όμως η Condito εκτός από το να υποστηρίζει και να προάγει τις γεύσεις, υποστηρίζει και προάγει με χορηγίες πολλά αθλήματα των τοπικών ομάδων. Ο Ηρακλής WBC που κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν ήταν αποδέκτης μια τέτοιας χορηγίας ευχαριστεί από καρδιάς την εταιρία Condito ΑΕΒΕ και ιδιαίτερα τον Κο @Konstantinos Moraitis για την στήριξη στην ομάδα μας.

Gepostet von Ηρακλής WBC am Dienstag, 2. Juni 2020

Σχετικά Άρθρα

Back to Top