Βασικοί στόχοι, η παραμονή Καντζούρη, Καββαδά, Ζάρρα κι ο ελληνικός κορμός

Το αρχικό πλάνο για τον μπασκετικό Ηρακλή της σεζόν 2020-2021 έχει ήδη εκπονηθεί…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι στοχεύσεις του Θόδωρου Δρακόπουλου για τον καλαθοσφαιρικό Ηρακλή της νέας σεζόν έχουν ήδη “κλειδώσει” και αυτό το καθιστά αμέσως σαφές ο μεγαλομέτοχος της “κυανόλευκης” ΚΑΕ, σε κάθε σχόλιό του για την επόμενη μέρα της ομάδας, που σχεδιάζει.

Πρωταρχικά, επιθυμεί να οριστικοποιήσει την παραμονή του Ηλία Καντζούρη (και, επομένως, του Γιώργου Σιγάλα) στον πάγκο του Ημίθεου και, προς τούτο, βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τον Έλληνα τεχνικό επί αθηναϊκού εδάφους.

Θεωρεί ότι μπορεί να παρέξει τις (οικονομικές και λοιπές) εγγυήσεις στον κόουτς, προκειμένου να τον κρατήσει στο Ιβανώφειο και ο τελευταίος έχει ήδη αρχίσει να καταθέτει τις προτάσεις του, σχετικά με το υλικό, το οποίο επιθυμεί να διαχειριστεί στον Ηρακλή της προσεχούς περιόδου.

Διοικητική και τεχνική ηγεσία συμφωνούν ότι προέχει η διατήρηση στο ρόστερ των εξαιρετικά επιτυχημένων από τη φετινή παρουσία τους, Βασίλη Καββαδά και Θόδωρου Ζάρα, θέλοντας να “τακτοποιήσουν” με τον πλέον αποτελεσματικό και… “ελληνικό” τρόπο, τόσο τη θέση του βασικού σέντερ, όσο και του πολύτιμου back up για τις θέσεις “2” και “3”.

Άλλωστε, αμφότεροι, δεν κρύβουν ότι σκοπεύουν να ενισχύσουν σημαντικά τον ελληνικό κορμό της ομάδας, με την προσθήκη έμπειρων παικτών από την ημεδαπή μεταγραφική αγορά, πριν προχωρήσουν στις – καθοριστικές για την προοπτική του νέου Ημίθεου – προσθήκες από τον ξένη (και κυρίως τον αμερικανικό) μπασκετικό χώρο…

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top