- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δρακόπουλος: “Πρέπει να εκπληρώσω την αποστολή μου έναντι της ομάδας”

Όσα δήλωσε ο Θόδωρος Δρακόπουλος στο Metropolis 95,5:

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Εάν βάλεις ένα πλάνο και δουλέψεις πάνω σε αυτό θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το γήπεδο: «Θα κάνουμε μια προσπάθεια να βελτιωθούν οι συνθήκες στο γήπεδο. Επέκταση δεν μπορεί να γίνει καθώς θα ξεπεραστούν τα όρια. Μπορούμε να κάνουμε επέκταση εντός του γηπέδου για να κερδίσουμε».

Για το εάν αισθάνεται ως ο άνθρωπος που συσπειρώνει τους Ηρακλειδείς: «Όχι, δεν αισθάνομαι έτσι. Πιστεύω ότι έχω ένα ρόλο και θα πρέπει να το εκπληρώσω. Είμαι φίλαθλος. Δεν είμαι ιδιοκτήτης. Ιδιοκτήτης θα ήμουν σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα».

Για την σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ και τις αποφάσεις: «Υποβιβασμός δεν γινόταν αφού όπως λέει και ο κανονισμός δεν μπορούν να υποβιβασθούν οι ομάδες εάν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής βγήκε γιατί κάποια ομάδα το πρότεινε και η πρόταση έγινε αποδεκτή από τις άλλες ομάδες προς τιμήν των παικτών και των παραγόντων του Παναθηναϊκού. Δεν είχε κάποιος αντίρρηση ούτε καν η ΑΕΚ. Δεν είχαν κάποιο πρόβλημα στην ΑΕΚ».

Για την εμπορικότητα των ομάδων: «Λέγαμε να μπουν οικονομικοί κανόνες. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συζήτηση πάνω σε αυτούς. Υπάρχουν δύο όψεις όμως. Από την μία εάν μια ομάδα έχει πιο πολλούς φιλάθλους θα έχει καλύτερα τηλεοπτικά ενώ υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει ότι οι αδύναμες ομάδες θα παίρνουν τα πιο πολλά. Πέρυσι την μεγαλύτερη ακροαματικότητα την είχε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Θα πρέπει να βλέπουμε πρώτα το μπάσκετ και μετά όλα τα υπόλοιπα. Εάν βάλουμε πρώτο το άθλημα θα έχουμε οφέλη όλοι».

Για το πώς θα γίνει καλύτερο το νέο πρωτάθλημα: «Η διαιτησία να πάει στον ΕΣΑΚΕ και να είναι αποκλειστικά επαγγελματίες. Να έχουμε τη διαιτησία στα χέρια μας. Το στοίχημα να έχει κάποια λογική. Όχι να το αποκλείσουμε αλλά να μπορούμε να το περιορίσουμε. Να πάρουμε τα μέτρα μας και να βάλουμε έναν έλεγχο πάνω στο στοίχημα. Τρίτον , τα οικονομικά των ομάδων. Ένα νοικοκύρεμα στο πρωτάθλημα».