Καστρίτης: Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο με τη Χαποέλ

Ο πρώην “κυανόλευκος” κόουτς φαίνεται να βρίσκει… “Ιθάκη” στο Τελ Αβίβ…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Κάτοικος Τελ Αβίβ θα παραμείνει ο Γιάννης Καστρίτης. Η Χάποελ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τη δουλειά του Έλληνα κόουτς τη φετινή σεζόν και έτσι ανακοίνωσε πως ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Καστρίτης αναμένεται εντός των προσεχών ημερών στο Ισραήλ, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της Χάποελ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στη λίγκα του Ισραήλ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και είμαι περήφανος που θα είμαι στην οικογένεια της Χάποελ και την επόμενη. Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη της, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει με τον κορωνοϊό. Ελπίζω αυτό σύντομα να μείνει πίσω μας και να επιστρέψουμε το συντομότερο σε αυτό που αγαπάμε», δήλωσε αρχικά για την ανανέωσή του ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

«Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι σε κάθε παιχνίδι, θα δίνουμε ό,τι έχουμε και θα είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο υπέροχο κλαμπ, την ομάδα και τον κόσμο. Ανυπομονώ να σας δω σύντομα και μέχρι τότε να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας».

Πηγή: basketplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top