Κρίνεται – οριστικά – η τύχη της Volley League

Στην αυριανή (Τρίτη 12/5) τηλεδιάσκεψη αναμένεται η λήψη της τελικής απόφασης.

Βόλει, Διάφορα

Το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθει μέσω τηλεδιάσκεψης το ΔΣ της ΕΣΑΠ όπου αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το φετινό πρωτάθλημα.

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να έχει δηλώσει από χθες σε συνέντευξη του ότι αυτήν την εβδομάδα θα επιτραπούν οι ατομικές προπονήσεις σε ανοικτούς χώρους και για τις ομάδες, ενώ ίσως την επόμενη ανοίξουν και τα κλειστά γυμναστήρια, αρκετοί μπορεί να αναθάρρησαν ελπίζοντας ότι ίσως τελικά δούμε ξανά λίγο βόλεϊ, ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι οι δυσκολίες παραμένουν και είναι οι ίδιες που είχαμε αναφέρει και την περασμένη εβδομάδα.

Ξεκινώντας από το τυπικό οποιαδήποτε αλλαγή στην προκήρυξη απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη των 3/4 των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ή απλά 8 από τις ομάδες. Μια παρένθεση εδώ για να σημειώσουμε ότι το ίδιο ισχύει και για την ΕΟΠΕ, η οποία πήρε μεν την απόφαση να διακοπούν τα δικά της πρωταθλήματα, αλλά όχι το πως θα γίνει η κατάταξη κι αν υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή.

Από κει και πέρα ο ΠΑΣΑΠ έχει διαμηνύσει πως αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα (είτε με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και μετά με πλέι οφ και πλέι άουτ, είτε με ένα απλό φάιναλ φορ για την ανάδειξη πρωταθλητή) οι αθλητές δεν θα δεχθούν καμία μείωση και θα απαιτήσουν το 100% των συμβολαίων τους κάτι που για αρκετές ομάδες είναι εκτός συζήτησης.

Το σίγουρο είναι ότι την Τρίτη όλες οι πλευρές θα ανοίξουν τα χαρτιά τους ενώ επίσης θα είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστεί με όλες του τις λεπτομέρειες το ιατρικό πρωτόκολλο το οποίο θα
πρέπει να εφαρμοστεί (ως προς τις προπονήσεις γιατί αυτό των αγώνων δεν είναι έτοιμο) για να γνωρίζουν όλοι τι πρέπει να κάνουν αλλά και τι πρέπει να… πληρώσουν.

Πηγή: sportsfeed.gr

Σχετικά Άρθρα

Τραγικό! “Έφυγε” στα 52 του ο σπουδαίος Βαντίμ Καμούτσκιν!

Βόλει

Back to Top