- Bluearena - https://bluearena.gr -

Παπαβραμίδης: “Τιμή μου να πετύχω στον Ηρακλή, με τη βοήθεια του κόσμου” (aud)

Η συνέντευξη του Χρόνη Παπαβραμίδη στον FOCUS 103,6FM:

Για τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή : «Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους του Ηρακλή. Για μένα είναι μεγάλη μου τιμή να ασχοληθώ με τον Ηρακλή, που είναι η πιο αδικημένη στην Ελλάδα. Χωρίς να είμαι Ηρακλής, πήγαινα να βλέπω την ομάδα εκείνη με Χατζηπαναγή και Αϊδινίου. Η σκόνη που… σηκώθηκε όταν ακούστηκε το όνομα μου για τον Ηρακλή, με τιμά είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, αλλά συζητήσαμε με 3-4 ανθρώπους του Ηρακλή. Είπαμε να δούμε κάποια πράγματα, δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο, γιατί δεν θέλω να απασχολήσω τον κόσμο της ομάδας που είναι πολύ ταλαιπωρημένος. Είμαι και εγώ… παπά, όπως ο Παπαθανασάσης, ο Παπαδόπουλος και δεν θέλω ο κόσμος να με συνδυάσει με… παπάδες. Δεν είμαι Σαββίδης, ούτε Μαρινάκης, αλλά δόξα τον Θεό είμαι καλά οικονομικά. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να διαφημιστώ, θα είναι τιμή μου να εμπλακώ στον Ηρακλή γιατί είναι μια από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα».

Για το αν μίλησαν για κατηγορία που θα παίξει ο Ηρακλής: «Εγώ μιλάω με τον Ηρακλή για να παίξει στην Σούπερλιγκ. Συζητάμε για μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας για να πάρουμε το ΑΦΜ, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Αν δεν υπάρχει συμφωνία, θα αρχίσουν οι διαψεύσεις και όλα τα σχετικά. Είμαστε κοντά στο οικονομικό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να κάνουμε συζητήσεις αρκετές για να διασφαλίσουμε όλη αυτή την προσπάθεια. Πρόκειται για ομάδα Σούπερλιγκ που μπορεί να «μετακομίσει» στην Θεσσαλονίκη». Αν μπορώ να χτίσω κάτι με την βοήθεια του κόσμου, θα είναι τιμή μου. Θέλω ο κόσμος να με στηρίξει, δεν μου αρέσει ούτε να με χαϊδεύουν, ούτε να τους χαϊδεύω. Γνωρίζω πολύ καλά τους νόμους, θα κάνουμε την συνάντηση από κοντά γιατί τηλεφωνικά που μιλήσαμε είμαστε σε καλό σημείο. Θα είναι τιμή για μένα, συγκινούμε μόνο στην ιδέα ότι θα ασχοληθώ με τον Ηρακλή. Έχουν περάσει ομάδες που έχουν κάνει αίσχη και ο Ηρακλής έχει τιμωρηθεί τόσες φορές, χωρίς να έχει κάνει τίποτα».

Για τους ανθρώπους που συνεργάζεται: «Ο Μάκης ο Κατσαβάκης εκτός από φίλος, είναι και κουμπάρος μου, γιατί εγώ τον πάντρεψα. Τον Νοέμβριο μπήκα στον Αγροτικό Αστέρα που η ομάδα ήταν σε δύσκολη κατάσταση και κάναμε σε όλο το δεύτερο γύρο μόλις μια ήττα. Δεν είναι ότι έκανα κάτι σημαντικό, άλλα άλλαξε η ενέργεια».

Οι επόμενες κινήσεις: «Πρέπει να κάνουμε μια τελική κουβέντα με έναν άνθρωπο της ομάδας από την Σούπερλιγκ και στην συνέχεια με 3-4 Ηρακλειδείς που έχουν την δυνατότητα για να ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια. Σήμερα μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας που ενδιαφερόμαστε να πάρουμε το ΑΦΜ, αλλά ξαναλέω ότι δεν είναι μόνο το οικονομικό. Αυτή την στιγμή θα πω 50-50, αλλά αύριο μπορώ να σου πω παραπάνω ποσοστό είτε από την μια πλευρά, είτε από την άλλη».

Το ηχητικό της συνέντευξης του Χρόνη Παπαβραμίδη: