Χατζόγλου: “Ο νέος επενδυτής μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή”

Ο “κυανόλευκος” παράγοντας απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικά στον Χρόνη Παπαβραμίδη, αλλά υπογράμμισε ότι μπορεί να προσφέρει λύση για την προοπτική του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Σάκης Χατζόγλου στο metropolis 95,5:

«Επειδή ξέρει ο άνθρωπος από κατασκευές μπορεί να χτίσει τον Ηρακλή από το μηδέν» υπογράμμισε συγκεκριμένα, ενώ επεσήμανε ότι: «Έχουν γίνει πολλές επαφές από το καλοκαίρι και έχουμε έναν άνθρωπο που είναι κοντά και ενδιαφέρεται να βοηθήσει. Δεν είναι Σαββίδης, ούτε Μαρινάκης, αλλά μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τον Ηρακλή. Μείναμε πίσω με τον κορωνοϊό και τη τελευταία εβδομάδα ξαναείχαμε επαφές. Θέλουμε να ενεργοποιηθεί γιατί είμαστε στο τέλος της σεζόν. Δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι. Το κράτος δεν πρόκειται να βοηθήσει, πρέπει να σηκώσουμε μόνοι μας τον σταυρό.»

Συνεχίζοντας σημείωσε: «Είναι ασέβεια αυτό που θα πω, αλλά θα συγκρίνω τον Ηρακλή με τον Χριστό μας. Έχει τραβήξει τα πάθη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς σταυρώθηκε αλλά δεν αναστήθηκε ούτε ο Ηρακλής, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει σαν προϊόν, μπορεί να φτιάξει μόνο με ομάδες με κόσμο. Πρέπει να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο θα φτιάξει μόνο όταν υπάρχουν 18 ομάδες, όπως η Παναχαϊκή, η Καβάλα και η Δόξα Δράμας. Οι Λύκοι, για παράδειγμα, δεν υπάρχουν σήμερα γιατί δεν είχαν κόσμο.»

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top