Ποντίκης: “Η αναδιάρθρωση πρέπει να φέρει τον Ηρακλή στη Super League”

Ο βετεράνος και παράγοντας του Ημίθεου αναλύει τις προοπτικές της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι αναφορές του Νίκου Ποντίκη στον FOCUS 103,6FM:

«Ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που έχει αδικηθεί τόσο και δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Είναι απίστευτο από πού συμβαίνει με τον Ηρακλή. Πως μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο; Μπορεί και εμείς να μην κάναμε και εμείς κάποια πράγματα σωστά, αλλά και στις άλλες ομάδες δεν τα έκαναν σωστά, αλλά σώθηκαν. Οι νόμοι ισχύουν μόνο για τον Ηρακλή. Γιατί να υπάρχει τέτοιο μένος; Μόνο καλό έχει κάνει ο Ηρακλής στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, ακόμα και στους Εθνικούς αγώνες. Πιστεύω ότι όλα αυτά που γίνονται θα φέρουν αναδιάρθρωση και είναι μια ευκαιρία για τον Ηρακλή. Για μένα θα πρέπει να παίξει στην Σούπερλιγκ, όχι στην Σούπερλιγκ 2», είπε αρχικά ο κ. Ποντίκης.

Στην συνέχεια επεσήμανε: «Προκύπτουν θέματα αν ο Ηρακλής παίξει στην Σούπερλιγκ 2 και έχει να κάνει με τον επενδυτή. Να προσέξουμε για τον άνθρωπο που θα έρθει, γιατί εξαιτίας των ανθρώπων που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια, έφτασε ο Ηρακλής σε αυτό το σημείο. Εμείς σαν οργανισμός Ηρακλής, θα πρέπει να φύγουμε από ότι έχει γίνει στο παρελθόν, να αφήσουμε τις διαφορές που έχουμε μεταξύ μας και να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Να ξεχάσουμε τα πάντα και να αρχίσουμε από την αρχή. Πρέπει να μπουν όλοι σε αυτό τον αγώνα».

Για το αν θα μπορέσει να βρεθεί επενδυτής: «Καλό είναι να βρεθεί κάποιος, αλλά σε περίπτωση που δεν βρεθεί εμείς πρέπει να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που πρέπει. Πλέον έχουμε μια διοικητική ωριμότητα και δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Να γίνει μια υγιής προσπάθεια με μπροστάρηδες όλους τους Ηρακλειδείς. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και έχουν την οικονομική επιφάνεια».

Για τους βετεράνους που πρέπει να βοηθήσουν την προσπάθεια: «Οι περισσότεροι βετεράνοι όταν χρειάστηκε, βοήθησαν. Είμαστε υπηρέτες του Ηρακλή και θα κάνουμε ότι χρειαστεί, αρκεί βέβαια ο κόσμος και όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα για να βοηθήσουν. Να μην επαναλάβουμε τα λάθη που έγιναν και να κοιτάξουμε το μέλλον. Πέραν των χρημάτων, χρειάζεται και η σωστή οργάνωση. Σίγουρα είναι τα χρήματα, αλλά αν επαναλάβουμε τα λάθη, δεν θα κάνουμε τίποτα. Πρέπει οι υγιείς δυνάμεις του Ηρακλή να βγουν μπροστά. Για τα πάντα χρειάζεται η σωστή οργάνωση και οι σωστοί άνθρωποι στα ανάλογα πόστα. Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις και να ασχοληθούν οι κατάλληλοι για να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που πρέπει, γιατί πονάμε που βλέπουμε τον Ηρακλή σε αυτή την κατάσταση».

Για το αν η κυβέρνηση μπορεί να βοηθήσει: Πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα θελήσει να βοηθήσει τον Ηρακλή, δεν έχει λόγο να μην το κάνει. Ο κ. Καράογλου και η γενικά η κυβέρνηση θα βοηθήσουν την κατάσταση…».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top