Εντατικές εργασίες σε Μίκρα και Χορτατζήδες (vids)

Η ανάρτηση του Γυμναστικού Συλλόγου για τις διορθωτικές παρεμβάσεις στις δύο “κυανόλευκες” εγκαταστάσεις.

Ερασιτέχνης

Σε διπλό μέτωπο έχουν ξεκινήσει διαδικασίες συντήρησης από τον Γ.Σ. σε Χορτατζήδες και Μίκρα. Συγκεκριμένα στους Χορτατζήδες έχουν προχωρήσει σε εργασίες που αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά και γενικότερα την βελτίωση του χώρου.

Στην Μίκρα πέρα από το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τις βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες τον προηγούμενο μήνα, έχουν αναλάβει το κόψιμο των χόρτων τόσο στα βοηθητικά γήπεδα αλλά και στο περιβάλλοντα χώρο. Ενέργειες απαραίτητες καθώς τυχόν παραμελήσή τους θα μεγαλώσει τα προβλήματα στο εγγύς μέλλον.

Σε διπλό μέτωπο έχουν ξεκινήσει διαδικασίες συντήρησης από τον Γ.Σ. σε Χορτατζήδες και Μίκρα. Συγκεκριμένα στους Χορτατζήδες έχουν προχωρήσει σε εργασίες που αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά και γενικότερα την βελτίωση του χώρου.Στην Μίκρα πέρα από το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τις βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες τον προηγούμενο μήνα, έχουν αναλάβει το κόψιμο των χόρτων τόσο στα βοηθητικά γήπεδα αλλά και στο περιβάλλοντα χώρο. Ενέργειες απαραίτητες καθως τυχόν παραμελήσει τους θα μεγαλώσει τα προβλήματα στο εγγύς μέλλον.

Gepostet von Γ.Σ. Ηρακλής am Montag, 4. Mai 2020

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ

Σε διπλό μέτωπο έχουν ξεκινήσει διαδικασίες συντήρησης από τον Γ.Σ. σε Χορτατζήδες και Μίκρα. Συγκεκριμένα στους Χορτατζήδες έχουν προχωρήσει σε εργασίες που αφορουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά και γενικότερα την βελτίωση του χώρου.Στην Μίκρα πέρα από το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τις βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες τον προηγούμενο μήνα, έχουν αναλάβει το κόψιμο των χόρτων τόσο στα βοηθητικά γήπεδα αλλά και στο περιβάλλοντα χώρο. Ενέργειες απαραίτητες καθως τυχόν παραμελήσει τους θα μεγαλώσει τα προβλήματα στο εγγύς μέλλον.

Gepostet von Γ.Σ. Ηρακλής am Montag, 4. Mai 2020

Back to Top