- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ατματζίδης: “Μόνο με άμεση αποκατάσταση θα βρει το δίκιο του ο Ηρακλής”

Η τοποθέτηση του Νίκου Ατματζίδη στον FOCUS 103,6 FM:

«Ποτέ δεν πρέπει να ξεχαστεί αυτή η αδικία κατά του Ηρακλή. Αυτή η ομάδα από πάντα γνώριζε αδικίες. Πάντα κάθε κυβέρνηση έβρισκε τρόπο να αδικήσει τον Ηρακλή. Από την υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης και στα προηγούμενα χρόνια.

Είναι ο μόνος τρόπος για να βρει το δικιο του Ηρακλής. Να γινει μια επιτροπή, με επικεφαλής τον κ. Καράογλου μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας. Ακολουθώ τον Ηρακλή ακόμα και στα παιχνίδια του Γ’ τοπικού, πήγα σε όλα. Μαζί με την γυναίκα μου, όπως και όταν έπαιζε σε μεγάλους αγώνες.

Για εμάς ο Ηρακλής είναι στην ψυχή μας. Θέλω να δω τον Ηρακλή να παίζει ξανά στην μεγάλη κατηγορία και να έχει μια καλή ομάδα. Είναι το όνειρο μου αυτό. 75 χρόνια είμαι δίπλα στον Ηρακλή, από το 1946 όταν υπέγραψα ο πρώτο δελτίο κολυμβητή. Πάντοτε είχαμε ατυχίες και πάντα μας κυνηγούσαν γιατί ήθελαν οι ομάδες στην Θεσσαλονίκη από τρεις, να γίνουν δυο. Δυστυχώς έχουμε και εμείς ευθύνη σε αυτή την εξέλιξη και στο θέμα της απόκτησης ενός νέου γηπέδου.

Όταν ρωτήθηκε τότε γιατί έπεσαν τρεις ομάδες, αυτές από την Μακεδονία, είπε ότι ο Βόλος ήταν μπλεγμένος στα στοιχήματος, η Καβάλα το ίδιο και ο Ηρακλής επειδή ήταν εντολή της κυβέρνησης. Έτσι είχε πει τότε. Τότε έπεσε ο Ηρακλής και ευνοήθηκε η ομάδα της Τρίπολης».