Αγγελακόπουλος: “Οικογένειά μου ο Ηρακλής”

Ο πολύπειρος, πρώην “κυανόλευκος” φόργουορντ αναφέρεται στην ομάδα, με την οποία δέθηκε και “πλέκει” το εγκώμιο του Θόδωρου Δρακόπουλου.

Ηρακλής, Μπάσκετ
Όσα είπε ο Βασίλης Αγγελακόπουλος στο basketplus.gr:
Για την σχέση του με την Θεσσαλονίκη:
Στην Θεσσαλονίκη πέρασα τέσσερα εκπληκτικά χρόνια στην ομάδα του Ηρακλή, μία μεγάλη ομάδα που την αγάπησα, με αγάπησε ο κόσμος και έκανε πολλούς φίλους μέσα από εκεί.
Για την χρονιά της ανόδου με τον Ηρακλή:
Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Παρόλο που η ομάδα στήθηκε με πολύ ταλέντο από τον κύριο Χατζηκυριακίδη κάπου σταθήκαμε στην αρχή, πάντα σε τέτοιες καταστάσεις την πληρώνει ο προπονητής. Ήρθε ο κ.Μέξας, άλλαξε την ομάδα και δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Κάπου στα Χριστούγεννα είχαμε μία πολύ δύσκολη καμπή που χάσαμε δύο παιχνίδια. Υπήρξαν κάποια προβλήματα αλλά η ομάδα έμεινε ενωμένη, έμεινε μία γροθιά και για αυτό δικαιωθήκαμε στο τέλος. Ήταν μία ομάδα με την έννοια της ομάδας.
Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα από την οποία έχουν περάσει πολύ μεγάλοι παίκτες και έδωσαν πράγματα που εμείς δεν μπορούσαμε να δώσουμε. Αλλά παρόλα αυτά δίναμε τα πάντα στο παρκέ και αυτό ήταν που αγκάλιασε ο κόσμος.
Θέλαμε και εμείς πολύ να ανέβει η ομάδα και χαιρόμαστε να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο, καμαρώνουμε με  το πως είναι η ομάδα. Έχουν μείνει πάρα πολλά παιδιά στην ομάδα και έχουμε και εμείς επαφή.
Ο Ηρακλής είναι πλέον οικογένεια μου, ιδίως αφού πετύχαμε τον περσινό στόχο.
Για το κλειδί της περσινής ομάδας:
Όταν ξεκινάς ένα χτίσιμο μιας ομάδας είναι η καθημερινότητα. Έλεγα πάντα ότι καλύτερα να έχεις 9 παίκτες αντί για 12 αλλά να υπάρχει οργάνωση. Γιατροί, φυσιοθεραπευτές, γήπεδο. Ο Ηρακλής είναι τυχερός που έχει καλούς ανθρώπους αλλά και ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα.
Για την φετινή ομάδα του Ηρακλή:
Χτίστηκε μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, πολύ ταλέντο και αρκετά μεγάλο μπάτζετ. Πραγματικά θεωρώ ότι με τα παιδιά που ήρθαν στο σταφ, όπως ο ΓΙώργος ο Σιγάλας, ο Γιώργος ο Τσιάρας θα ανέβαινε η ομάδα ακόμη πιο πολύ. Θα πήγαινε η ομάδα φουλ για εξάδα.
Ο κόσμος του Ηρακλή στηρίζει, πρέπει να κάνει  υπομονή. Έχει έναν πρόεδρο που στηρίζει την ομάδα και είναι από τους τελευταίους ρομαντικούς. Που σκέφτεται, που έχει όραμα και θέλει να κάνει πράγματα. Στα δύσκολα δεν θέλει απογοήτευση, και πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες.
Πηγή: basketplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top