Τέπιτς: “Περήφανος, που αγωνίζομαι στον Ηρακλή”

Ο Σέρβος φόργουορντ μιλά για το αδόκητο τέλος και της μπασκετικής αγωνιστικής περιόδου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όσα είπε ο Μίλενκο Τέπιτς στο metrosport.gr:

“Ζούμε πολύ δύσκολες ημέρες. Η οικογένειά μου είναι η πρώτη έγνοια μου και προσπαθούμε να είμαστε υγιείς και στο σπίτι. Πίστευα πως αυτές ημέρες θα είμαστε στο παρκέ, αλλά ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια. Υπάρχει φόβος σε όλο τον κόσμο, αλλά θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να έχουμε εμπιστοσύνη στους αρμόδιους. Μακάρι, να περάσει όλο αυτό σύντομα, αλλά είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Στη Σερβία ισχύουν τα ίδια μέτρα, που ισχύουν σε όλες τις χώρες.

Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μπάσκετ. Ολα τα σπορ είναι σε δεύτερη μέχρι νεωτέρας. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια του κόσμου, Στη Σερβία και παντού. Οι συνέπειες από αυτό το φαινόμενο δε θα είναι απλές. Στην οικονομία, στην υγεία και στην ζωή μας. Μετά από αυτήν την εμπειρία εύχομαι να πάρουμε το μάθημά μας και να γίνουμε καλύτεροι. Το σύμπαν στέλνει το δικό του μήνυμα, να είμαστε πάνω από όλα φιλικοί προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Αφήσαμε κάτι στη μέση με τον Ηρακλή. Ο σύλλογος είναι από τους πλέον οργανωμένους και νομίζω ότι θα κάναμε δυνατά ματς στα πλέι οφ. Δυστυχώς, ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια για όλους και η φετινή χρονιά πάει μάλλον για πρόωρο τέλος. Είμαι σίγουρα περήφανος που αγωνίζομαι στο Ιβανώφειο και με τέτοιο κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ελπίζω να συνεχίσω και του χρόνου, πάνω από όλα όμως η υγεία μας. Χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους μου στη Θεσσαλονίκη”.

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top