Τέλος στους ασυνείδητους: “Λουκέτο” στην παραλία της Θεσσαλονίκης!

Η κατάχρηση των ασυνείδητων στο παραλιακό μέτωπο έφερε τις οριστικές αποφάσεις για απαγόρευση, κατόπιν σχετικού αιτήματος Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Επικαιρότητα

Η απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά για το κλείσιμο της Νέας Παραλίας, μετά την επιστολή Ζέρβα – Τζιτζικώστα

Με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου αποφασίζεται ο περιορισμός κίνησης πολιτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 (επόμενη πρωινή) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η έναρξη ισχύος της απόφασης είναι από σήμερα 31/03/2020 στις 14:00 και ισχύει για δεκατέσσερις ημέρες.

Είχε προηγηθεί το σχετικό αίτημα με κοινή επιστολή προς τον υφυπουργό από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις για περιορισμένες και μόνο για ζωτικής ανάγκης μετακινήσεις, δυστυχώς η έκκλησή μας δεν έγινε αντιληπτή. Η μη τήρηση των μέτρων και των κανόνων περιορισμένης μετακίνησης φέρνει νέα, δυστυχώς πιο αυστηρά μέτρα», δήλωσε ο υφυπουργός.

Πηγή: voria.gr

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι, που αφαίρεσαν μπλούζα 16χρονου Ηρακλειδέα…

Διάφορα

Zέρβας: “Όχι στους ανεγκέφαλους ροπαλοφόρους – Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν!”

Διάφορα

Back to Top