Καββαδάς: “Ο Ηρακλής μου έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο”

Ο δυναμικός σέντερ του Ημίθεου αναφέρεται στη φετινή αγωνιστική παρουσία του και στο άδοξο τέλος της σεζόν.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Βασίλη Καββαδά στο basketplus.gr:

Για το πρόωρο τέλος της σεζόν:

«Πηγαίναμε καλά. Όλα σταμάτησαν μια μέρα και μου έχει λείψει το γήπεδο πολύ. Το μπάσκετ είναι η καθημερινότητα, η δουλειά μας. Εγώ το αγαπάω και το βλέπω και σαν χόμπι, όχι μόνο σαν δουλειά. Δεν είναι μόνο ότι πιθανόν να τελείωσε το πρωτάθλημα αλλά και ότι είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι.

Ήμασταν σε καλό μομέντουμ περιμέναμε πώς και πώς τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μετρούσαμε τις προπονήσεις για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την πορεία του Ηρακλή:

«Θα μπορούσαμε να είμαστε και σε ακόμα καλύτερη θέση. Κάναμε κάποιες ήττες στις λεπτομέρειες, χάσαμε ματς όπως αυτά με τον Πανιώνιο, τον Προμηθέα και το Περιστέρι όπως και αυτό στη Λήμνο στα σημεία. Αυτά όμως συμβαίνουν  στις ομάδες, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ο Ηρακλής βρίσκεται σε μία καλή θέση, την 7η, πιστεύω ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος με αυτό που βλέπει, έδειχνε ότι το ήθελε πολύ και μας έδειχνε την αγάπη του. Είχαμε ματς που μπορούσαμε να πάρουμε στην έδρα μας αλλά και εκτός έδρας. Η ομάδα θα έπαιρνε τις νίκες που θα έπρεπε με σοβαρότητα, πειθαρχία και το πλάνο του νέου κόουτς και θα διεκδικούσε μια θέση στα πλέι οφ.

Δυστυχώς σταμάτησε πρόωρα το πρωτάθλημα, όμως αυτό που μετράει είναι η υγεία και μακάρι να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα σε όλο τον πλανήτη. Να κάνει ο κόσμος υπομονή και να μείνει στο σπίτι».

Για την έλευσή του στον Ηρακλή και την επιστροφή του στη δράση:  

«Υπέγραψα το καλοκαίρι στον Ηρακλή και ήρθα ως τραυματίας, για να λέμε την αλήθεια. Ήμουν επιλογή του Γιάννη Καστρίτη. Δεν μπορούσα να προπονηθώ και τους πρώτους 2 μήνες δε συμμετείχα στις προπονήσεις, έχοντας μείνει έξω και όλη την περσινή χρονιά. Ο Ηρακλής με πήρε για να παίζω και όταν έμπαινα έπρεπε να καλύψω όλα αυτά τα κενά και να έρθω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Να κάνω αυτά που μπορώ και όχι να είμαι ρολίστας.

Είχα μεγάλη στήριξη και από τον κόουτς και από τη διοίκηση, ήμουν σε ένα περιβάλλον που ένιωθα ότι με αγαπούν. Είχα τα στελέχη του σταφ του Ηρακλή καθημερινά πάνω μου με κάθε λεπτομέρεια, με βοηθούσαν και εκτός μπάσκετ και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν είχαμε όλη τη χρονιά τραυματισμούς με αυτά τα παιδιά.

Το μεγαλύτερο φορτίο το είχε ο κόουτς. Έβαλε πλάτη για μένα ο Γιάννης Καστρίτης και τον ευχαριστώ. Μπήκα και έπαιξα χωρίς να κάνω προπόνηση. Είναι πολύ ψυχοφθόρο να μένεις μία χρονιά έξω, πρέπει να έχεις δύναμη και πίστη για να τα καταφέρεις. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια ως ομάδα και ανταμειβόμαστε και σε προσωπικό και σε ομαδικό επίπεδο».

Για τη μαχητικότητά του:

«Έτσι έχω μάθει να παίζω, δε μου αρέσει να παρατάω τίποτα, αυτό κάνω στις τέσσερις γραμμές και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Για τον Ηλία Καντζούρη:

«Είναι ένας προπονητής από το πάνω ράφι. Μπορεί να μην έχει ξαναδουλέψει πρώτος, αλλά αν δούμε το βιογραφικό του είναι να τρίβεις τα μάτια σου. Ήρθε να προπονήσει τον Ηρακλή και είναι τιμή μας. Είναι πολύ σοβαρός και εργατικός άνθρωπος. Εγώ τον είχα και το 2013 στην Εθνική και πέρυσι στην ΑΕΚ».

Για τον Γιώργο Σιγάλα:

«Είναι μία τεράστια προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ. Έχει τόσες παραστάσεις και τέτοια εμπειρία, από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα».

Πηγή: basketplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top