Asvestochori Club: Δράση παροχής βοήθειας στις ευπαθείς ομάδες!

Πρωτοβουλία έμπρακτης κοινωνικής ευαισθησίας, σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, από τον “κυανόλευκο” Σύνδεσμο.

Διάφορα

Η ανακοίνωση, που αναλύει την πρωτοβουλία των οργανωμένων Ηρακλειδέων του Ασβεστοχωρίου:

“Όπως έχουμε πει και δείξει στο μικρό διάστημα της λειτουργίας μας, οι δράσεις μας έχουν και θα έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα και όχι μόνο καθαρά οπαδικο. Ειδικά σε μας που ζούμε σε μια θεωρητικά μικρή κοινωνία επιβάλλεται να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε μ αυτή τη λογική.

Μετα από απόφαση σχεδόν όλων των μελών μας μέσα από ηλεκτρονική επικοινωνία μεταξύ μας, μπαίνουμε ακόμη πιο ενεργά σ αυτόν τον άτυπο “πόλεμο” που βιώνουμε. Είμαστε λοιπόν στην διάθεση όλων των ηλικιωμένων της περιοχής μας αλλά και κάθε ομάδας συμπολιτών μας που μας χρειάζονται ώστε να τους βοηθήσουμε με ανάγκες τους από φαρμακεία και είδη πρώτης ανάγκης.

Στην περιοχή μας δεν θέλουμε να αισθάνεται κανένας μόνος και αβοηθητος. Για όσους το χρειάζονται στο πλευρό τους είμαστε εμείς, τα παιδιά του τεράστιου ΗΡΑΚΛΗ μας. Έτσι μας έχει μάθει αυτός ο σύλλογος. Αλληλεγγύη και συνεισφορά.

Η επικοινωνία μαζί μας γίνεται πολύ απλά με μια κλήση στο 6908258735 ή με μνμ φυσικά στην σελίδα μας στο Facebook. Επειδή μιλάμε για κατηγορία συμπολιτών μας που μπορεί να μην έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ βοηθήστε όλοι ώστε να ενημερωθούν όσοι χρειάζεται. Αν ξέρετε τέτοιες περιπτώσεις στην γειτονιά σας ή οπουδήποτε αλλού σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων και να είσαστε σίγουροι όλοι ότι μαζί θα περάσει όλο αυτό πιο εύκολα. Θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη γιατί έτσι μας έμαθε ο μεγάλος ΗΡΑΚΛΗΣ μας.

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Μετά τιμής
ASVESTOCHORI CLUB 1964 IRAKLIS”.

Back to Top