Δραματική έκκληση για μάσκες στο Νοσοκομείο Παπανικολάου!

Τρομακτική έλλειψη, στον αγώνα για την αντιμετώπιση της φονικής πανδημίας…

Επικαιρότητα

Δραματική έκκληση εν μέσω κορωνοϊού. «Ο πατέρας μου δεν έχει Facebook. Είναι ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου. Θα ήθελε να ακουστεί το παρακάτω: ‘Δεν έχουμε μάσκες’».

Μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει η κόρη του διευθυντή Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και ζητά τη βοήθεια όλων προκειμένου να βρεθούν μάσκες για τους γιατρούς και το προσωπικό.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι υπάρχει αβεβαιότητα για το επόμενο χρονικό διάστημα και εκτιμά ότι το μέλλον θα είναι τραγικό. «Το ηθικό είναι χαμηλό και χρειαζόμαστε ουσιαστική βοήθεια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εκκληση για μάσκες για τον κορωνοϊο

«Ο πατέρας μου δεν έχει Facebook. Είναι ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου. Θα ήθελε να ακουστεί το παρακάτω:

‘Δεν έχουμε μάσκες!!! Μπαίνουν μέσα στους θαλάμους ελάχιστοι γιατροί και νοσηλευτές. Το μέλλον αβέβαιο και μάλλον τραγικό. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους ασθενείς.
Χειροκροτάμε τους υγειονομικούς τους οποίους στέλνουμε στη μάχη χωρίς όπλα. Έκκληση σε όποιον ακούει. Το ηθικό είναι χαμηλό και χρειαζόμαστε ουσιαστική βοήθεια. Κράτος, πολίτες, όποιος μπορεί να σκεφτεί πως μπορούμε να παράγουμε μάσκες ή ότι άλλο μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top