Ο Ηρακλής δίνει άδεια στους ξένους

Ακολουθεί την τακτική όλων των ομάδων, με τον Θ. Δρακόπουλο να προτίθεται να τους αποπληρώσει για το διάστημα μέχρι τη διακοπή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πολύ δύσκολα και πάντως όχι σύντομα, θα επαναρχίσει η αγωνιστική δραστηριότητα στον ομαδικό αθλητισμό, με συνέπεια όλες οι ομάδες να αναγκάζονται – εκ των πραγμάτων – να χορηγήσουν άδεια επιστροφής στην πατρίδα για τους ξένους αθλητές τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στον μπασκετικό Ηρακλή, με τη διοίκηση να προτίθεται να χορηγήσει το ελεύθερο σε Χάνλαν, Σούλερ, Ντέιβις, Τέπιτς, Γκάβιν και Όγκιλβι να αποχωρήσουν – μέχρι νεωτέρας – ώστε να βρεθούν δίπλα στα οικεία πρόσωπά τους, αυτήν την περίοδο, κατά την οποία η φονική πανδημία μαίνεται.

Μάλιστα, ο Θόδωρος Δρακόπουλος φέρεται διατεθειμένος να τακτοποιήσει σε απόλυτο βαθμό οικονομικά τους ξένους, δηλαδή να πληρωθούν μέχρι το διάστημα διακοπής της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Βεβαίως, οι έξι παίκτες θα βρίσκονται σε επικοινωνία με την ομάδα και θα ενημερώνονται για τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον της φετινής Basket League, ώστε σε ενδεχόμενο επανέναρξής της, να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΣ στο Ιβανώφειο” (pic)

Μπάσκετ

Back to Top