Κακαρούδης: “Μείνετε σπίτι, για να ξαναζήσουμε το γεμάτο Ιβανώφειο!”

Το μήνυμα του έμπειρου “κυανόλευκου” φόργουορντ προς τους φίλους του Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όσα είπε ο Κώστας Κακαρούδης στην εφημερίδα Metrosport:

Πολλά είναι τα παραδείγματα παικτών από όλα τα αθλήματα που πλέον μπήκαν σε προπονητική καραντίνα και μένουν όπως όλοι στο σπίτι με την οικογένειά τους. Ο Ηρακλής όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν αναβάλλει την όποια δραστηριότητα τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Ο Κώστας Κακαρούδης μαζί με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι από τους παλαιότερους αθλητές του Ηρακλή. Επίσης, απασχολείται τα πρωινά ως καθηγητής φυσικής αγωγής, οπότε έχει έναν παραπάνω λόγο για πόσο έχει περιοριστεί η άθληση εκτός σπιτιού με τον κορωνοϊό.

Η καθημερινότητά τους πλέον διαφοροποιήθηκε. Σπίτι με την οικογένεια και παρακολούθηση των εξελίξεων χωρίς πανικό. “Ζούμε σίγουρα μια διαφορετική κατάσταση που βλέπεις μόνο στις ταινίες. Για τον κάθε αθλητή και δη μπασκετμπολίστα το γήπεδο είναι το δεύτερό του σπίτι. Ομως, οι οδηγίες είναι σαφείς και όπως όλοι οι άνθρωποι μένουμε σπίτι με την ευχή να πάνε όλα καλά”,λέει αρχικά.

Πόσο όμως θα λείψει η ενασχόληση με το μπάσκετ μέχρι να ξεπεραστεί το πρόβλημα και τι συζητούν μεταξύ τους οι συμπαίκτες όλων των ομάδων. “Συζητάμε και εμείς μεταξύ μας τα νέα και προσπαθούμε να είμαστε ενήμεροι. Το πιο σημαντικό είναι να περάσει αυτή η πολύ δύσκολη κατάσταση χωρίς να υπάρχουν θύματα. Θέλει ψυχραιμία και σύνεση. Φυσικά, μια τέτοια έκτακτη ανάγκη μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες και στην οικονομία, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής μας. Πάνω από όλα είναι η υγεία των οικογενειών μας. Για αυτό μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ιατρών μέχρι να επανέλθει η ζωή στην κανονική της ροή”.

Εν κατακλείδι τον ρωτήσαμε πως περνάει την καθημερινότητα του σε σχέση με την έλλειψη καθημερινής προπόνησης.“Παίζουμε μπάσκετ με τον γιο μου στο σπίτι, κάνουμε γυμναστική, βλέπουμε ταινίες και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις με την οικογένειά σου. Ολοι οι αθλητές προσπαθούν να στείλουν ένα μήνυμα διαχείρισης και θετικής ενέργειας προς όλον τον κόσμο. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι και ψύχραιμοι θα επανέλθουμε στην κανονική ροή της ζωής μας. Αλλωστε, στον Ηρακλή όλοι περιμένουμε να ξαναζήσουμε ένα γεμάτο Ιβανώφειο, οπότε προφυλάξτε τον εαυτό σας, για να ξαναζήσουμε μια τέτοια εμπειρία”.

Σχετικά Άρθρα

Με τον Κρίστιαν Κοβάσεβιτς στο Ιβανώφειο ο Μπομπ Μάνσφιλντ

Μπάσκετ

Σαρικόπουλος: “Κρατάμε τη νίκη και την απίστευτη παρουσία του κόσμου!”

Μπάσκετ

Back to Top