Το χειροκρότημα της Θεσσαλονίκης για το μαχόμενο ιατρικό προσωπικό (vids)

Μεγάλη ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων στο διαδικτυακό προσκλητήριο απόδοσης τιμής στους πρωταγωνιστές της μάχης κόντρα στην πανδημία.

Επικαιρότητα

Συγκινητική και σπουδαία ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων στο κάλεσμα αναγνώρισης της μάχης που δίνουν – Δείτε βίντεο από διάφορες περιοχές

Σπουδαία ανταπόκριση βρήκε στη Θεσσαλονίκη το διαδικτυακό κάλεσμα για χειροκρότημα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη δουλειά τους και την τεράστια μάχη που δίνουν απέναντι στον κορωνοϊό ούτως ώστε να σώσουν τους συμπολίτες τους.

Εκαντοντάδες -αν όχι χιλιάδες- Θεσσαλονικείς, σε όλες σχεδόν τις περιοχές της πόλης, είτε στο κέντρο είτε περιφερειακά, βγήκαν στα μπαλκόνια τους ακριβώς στις 21:00 και έκαναν ένα συγκινητικό standing ovation σε όλους αυτούς που μάχονται καθημερινά τις τελευταίες ημέρες για να αναχαιτίσουν τον φονικό ιό και να φροντίσουν τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία αναφοράς.

Υπενθυμίζεται ότι το κάλεσμα ξεκίνησε σήμερα αυθόρμητα από το διαδίκτυο, έπειτα από ανάλογη κίνηση στην Ισπανία χθες βράδυ, χώρα που έχει πληγεί σφοδρά από τον CONVID-19. Μάλιστα, απόψε δόθηκε νέο ραντεβού στα μαδριλένικα -και όχι μόνο- μπαλκόνια για ένα ακόμα «Gracias!».

Δείτε βίντεο από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης:

 

Πηγή: voria.gr

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι, που αφαίρεσαν μπλούζα 16χρονου Ηρακλειδέα…

Διάφορα

Zέρβας: “Όχι στους ανεγκέφαλους ροπαλοφόρους – Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν!”

Διάφορα

Back to Top