“Κυανόλευκες” διακρίσεις στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση (pics)

Σημαντική παρουσία στο αγωνιστικό πλαίσιο του Χειμερινού Πρωταθλήματος.

Ερασιτέχνης

Η ανάρτηση του ΓΣ Ηρακλής:

Άκρως ενθαρρυντικά τα αποτέλεσμα του χειμερινού πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης Κορασίδων Α’ για την ομάδα μας, η οποία με μια πλήρη και αξιοπρεπέστατη παρουσία, συμμετείχε αλλά και διακρίθηκε σε όλα τα αγωνίσματα.

Ξεκινώντας από το αγώνισμα του ομαδικού, οι μικρές μας αθλήτριες με μια ευφάνταστη και ολοκληρωμένη εμφάνιση κατάκτησαν επάξια την 5η θέση ανάμεσα σε 22 ομάδες από όλη την Ελλάδα. Στο αγώνισμα συμμετείχαν οι: Τσαπακίδου, Μασμανίδου, Μάνου Φ., Μάνου Χ., Ρόκκα, Βαρδούλη, Καραγιάννη και Σδράλια.

Στο αγώνισμα του ντουέτο, καταφέραμε να κερδίσουμε την 8η θέση στους τελικούς και 16η στους προκριματικούς ανάμεσα σε 36 συμμετοχές, με τις αθλήτριες Καραγιάννη,Μάνου Χ, Μασμανίδου και Ρόκκα, Μάνου Φ. αντίστοιχα.

Τέλος, αναφορικά με το ατομικό αγώνισμα των φιγούρων, η ομάδα μας στάθηκε σε πολύ υψηλές θέσεις στο πλαίσιο του σκληρού ανταγωνισμού των 237 αθλητριών και αθλητών, με δυο παιδιά να καταφέρνουν να βρίσκονται στις πρώτες 15 θέσεις, αλλά και με μια συνολικά καλή επίδοση από όλες τις αθλήτριες μας. Αναλυτικά:
Καραγιάννη 11η
Μάνου Χ. 13η
Μάνου Φ. 34η
Σδράλια 39η
Τσαπακίδου 51η
Ρόκκα 63η
Μασμανίδου 66η
Σαουλίδη 85η
Σαραφούδη 90η
Βαρδούλη 100η
Δημητριάδου 130η
Πάτκου 143η
Κορκόρη 167η
Μπάλλα 203η

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις προπονήτριες της ομάδας, στις αθλήτριες μας για τον κόπο και τις επιδόσεις τους όπως ακόμη στους παράγοντες της ομάδας αλλά και στους γονείς για την καθημερινή στήριξη και αφοσίωση.

Image may contain: 2 people, swimming and outdoor

Image may contain: 2 people, swimming

Image may contain: 1 person, child

Image may contain: 3 people

Image may contain: 2 people

Image may contain: 8 people, pool, child and outdoor

Image may contain: 12 people, people standing

 

Back to Top