Δρακόπουλος: “Όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα”

Θετικός στην προοπτική της ευρωπαϊκής συμμετοχής της ομάδας δήλωσε ο πρόεδρος της “κυανόλευκης” ΚΑΕ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όσα είπε στην εφημερίδα “Metrosport” ο Θόδωρος Δρακόπουλος:

“Η ομάδα δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο και είμαι ικανοποιημένος από τη γενικότερη λειτουργία μας. Σκοπός μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αφού το Λαύριο και ο Ηφαιστος είναι ουσιαστικά δυο νίκες μακριά μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Οι αλλαγές που έγιναν ήταν αναγκαίες και αυτό που έχει σημασία είναι πάρουμε και άλλες νίκες”, λέει αρχικά ο πρόεδρος του Ηρακλή.

Ποια θα ήταν όμως η ιδανική θέση για αυτόν. “Το ρόστερ είναι γεμάτο και θεωρώ ότι και οι δυο παίκτες που ήρθαν μπορούν να βοηθήσουν. Η 6η ακόμη και η 5η θέση θα είναι σημαντική επιτυχία, αλλά ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα”.

Φυσικά, αν ο Ηρακλής τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία, τότε θα υπάρχει και θέμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. “Δεν είμαστε αρνητικοί σε μια τέτοια προοπτική. Ομως, θα πρέπει να δούμε όλες τις παραμετρους και να μελετήσουμε τα δεδομένα την κατάλληλη χρονική περίοδο. Είναι όμως μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top