Το “παλεύει” ο Ζάρας – Στο νήμα θα κριθεί η συμμετοχή του στο ΟΑΚΑ

“Καθαρή” η μαγνητική του έμπειρου παίκτη, ενώ ο Έι Τζέι Όγκιλβι κερδίζει έδαφος ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η αρχική εκτίμηση του γιατρού της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου, επαληθεύθηκε, καθώς η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη ο Θόδωρος Ζάρας δεν αποκάλυψε κάποιο σημαντικό τραύμα στο γόνατο.

Όλα, στην περίπτωση αυτή, θα κριθούν από την εξέλιξη των ενοχλήσεων, που θα αισθάνεται ο παίκτης, στην προοπτική να είναι παρών στον αγώνα με την ΑΕΚ, κάτι, που προσπαθεί να πετύχει και ο Έι Τζέι Όγκιλβι.

Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

Με εντατικούς ρυθμούς και μεγάλη διάθεση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (7/3, 17:30), στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ, μετά την άνετη επικράτηση της Ομάδας μας την περασμένη Κυριακή, επί του Ιωνικού Affidea.

Ο Ηλίας Καντζούρης είδε με ικανοποίηση τον Άντριου Όγκιλβι να ανεβάζει στροφές και να είναι υπέρ του οι πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ για πρώτη φορά στον Σαββατιάτικο αγώνα, τη στιγμή που αύριο ο Αυστραλός θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη Ομάδα σε φουλ ρυθμούς.

Στο επόμενο 48ωρο, εξ άλλου, θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Θοδωρή Ζάρα στον αγώνα του ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος γκαρντ υπεβλήθη σήμερα σε εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, η οποία δεν “έδειξε” κάτι το ανησυχητικό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί λόγω μυικής επιβάρυνσης και ο Γιάννης Νικολαϊδης, που και αυτός είναι σε “καλό δρόμο” για την χωρίς προβλήματα ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία.

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top