Η αγωνία για Ζάρα και το ειδικό πρόγραμμα του Όγκιλβι

Ο τραυματισμός του έμπειρου γκαρντ – φόργουορντ δείχνει ελαφρύς, αλλά το θέμα είναι να προλάβει τον δυσκολότατο αγώνα με την ΑΕΚ, κάτι για το οποίο θα προσπαθήσει και ο Αυστραλός σέντερ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η πάσα αλήθεια για τον τραυματισμό του Θόδωρου Ζάρα στο γόνατο θα αποδειχθεί μέσα από την εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία θα υποβληθεί σήμερα Τρίτη ο έμπειρος άσσος.

Μπορεί η ιατρική εκτίμηση να επιμένει ότι δεν πρόκειται περί σημαντικού τραύματος, ωστόσο το ζητούμενο είναι να προλάβει να είναι διαθέσιμος στην εξαιρετικά δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Έι Τζέι Όγκιλβι θα επιχειρήσει να προλάβει την επικείμενη αναμέτρηση ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ:

Aρχίζει η προετοιμασία της Ομάδας μας για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής της ΕΚΟ BasketLeague, στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ (07/03, 17:30, Cosmote Sport-4).

Στη διάθεση του Προπονητή μας, Ηλία Καντζούρη αναμένεται να τεθούν όλοι οι αθλητές, πλην των Θοδωρή Ζάρα και Άντριου Όγκιλβι, που ο μεν πρώτος θα υποβληθεί αύριο σε εξέταση μαγνητικής τομογραφίας για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού στο γόνατο απ’ τον χθεσινό αγώνα, ενώ ο δεύτερος ακολουθεί ήδη ειδικό ατομικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος 100% στον αγώνα του Σαββάτου.

Η Ομάδα μας θα προπονηθεί το απόγευμα στο Ιβανώφειο.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top