Ζάρας: “Δυνατά και συγκεντρωμένα για τη νίκη”

Το μήνυμα του έμπειρου γκαρντ – φόργουορντ του Ηρακλή, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η γραπτή τοποθέτηση του Θόδωρου Ζάρα:

“Στις αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου της λίγκας στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο δυνατόν πιο αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι μπορούμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Πλέον έχουμε αφομοιώσει σε αρκετά καλό βαθμό την μπασκετική φιλοσοφία του κόουτς Καντζούρη και μέσα από τις προπονήσεις βρίσκουμε ρυθμό και χημεία μέσα στο γήπεδο.

Βέβαια, έχουμε και νέες προσθήκες στην Ομάδα μας. Τόσο ο Τζίμυ (Γκάβιν) όσο και ο Έι Τζέι (Όγκιλβι) είναι εξαιρετικά παιδιά με καλό χαρακτήρα και φυσικά περίσσιο μπασκετικό ταλέντο. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσουν στον δύσκολο δρόμο ως το τέλος του πρωταθλήματος και θα προσαρμοστούν γρήγορα στις ανάγκες και τον τρόπο παιχνιδιού του ΗΡΑΚΛΗ.

Κόντρα στον Ιωνικό στο παιχνίδι της Κυριακής θα πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και είμαι πεπεισμένος πως αν αρχίσουμε τον αγώνα με την απαραίτητη συγκέντρωση θα πάρουμε μία ακόμη πολύτιμη νίκη μέσα στο σπίτι μας.

Τα λέμε από κοντά στο γήπεδο…”.

Πηγή: esake.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top